Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2008, 16:14   #1 (permalink)
^^BiG_BaNg^^
šανяυℓαη güℓüšℓєяiм

^^BiG_BaNg^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 16 Saat 21 Dakika 22 Saniye
^^BiG_BaNg^^ - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Bir Buluşmada Bizden diyelim.. :) (Za.Ze.Em.En.Er.)

Nerdir bu Za.Ze.Em.En.Er Allah Allah diyenleriniz vardır mutlaka aranızda.. Dememeniz için bende açıklamaya karar verdim..

Evet bu Za.Ze.Em.En.Er Şu oluyor... = Zafer(ZaBeL), Zeynep(CiMNCoN), Emrah(AzraeL), Engin(**Köhneliman**), Ercan(^^BiG_BaNg^^)...

23.04.2008 günü bir fark yapalım maksadında buluşmaya karar verdik ve buluşmuş bulunduk.. Ama bu ahatyı nasıl yapabildik.. İnsanlıga bu kötülüğü nasıl yapabildik bilmiyorum.. Niye derseniz..? Bizim gibi delilerin bir arada olması normal mi..? Değil tabiki.. Bir araya geldik gülmeye başladık.. Ancak ayrılırken sustuk.. Oda yoruldugumuz içindi.. Veya artık yeter akşam oldu karanlık çöktü bari susalım millet rahat etsin için miydi..?

Gezdik eglendik.. Zafer kardeşim sağolsun bizi gezdirdi eglendirdi.. Kendine umarım eglenmiştir.. Ben kendi adıma söylemek istersem eger ki söylemeden duramıyacam.. Daha bu akdar eglendiğimi ve bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.. Tekrar tekrar tşkr ediyorum..

Daha çok şeyler yaşadık ancak hepsini ben anlatmıyayım.. Birazda diger arkadaşlar katarlar.. Bir kaçta resim çektirdik.. Onlarıda izninizle eklemek istiyorum..

Dondurmacı olayını ögrenmek için aşagıdaki linke tıkalyın arkadaşlar..
http://www.tatliaskim.com/site-magazin/126508-bir-bulusmada-bizden-diyelim-za-ze-em-en-er-6.html#post2709532

REsimdekileri Sol baştan sayayım bilmeyenler için arkadaşlar.. Zeynep, Zafer, Emrah, Ercan

Burada ekip aynı yanlız makine el değişti fotoyu ben çektim Engin kardeşim Geçti bu sefer.. Ne yapalım bir güzel kız bulamadık makineyi vermek için.. Dimi Zafer..

Şimdi desemki Zeynebin çektiği resim bu kadar olur diye olmaz ayıp olur.. Onun için demiyorum.. Biraz sallamış bizi..

Daha resimler var ancak benim telin şarzı bittiği için Zaferin teliyle çektin onlarıda en yakın zamanda ekliyeceğiz.. Bize katlandıgınız için tşkrler..

Alıntı:
ZaBeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazık edenlerlerin elbet bir Cezaları vardır..

Konu ^^BiG_BaNg^^ tarafından (04-28-2008 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir..
^^BiG_BaNg^^ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla