Konu
:
dayanamiyorum artik icimdeki bu dert beni oldurcekkkkkkkkkk
Tekil Mesaj gösterimi
04-27-2008, 04:35
#
1
(
permalink
)
SeBeBi(M)
KaLBiM
Konular: 624
Ruh Halim:
Rep puanı:17566
dayanamiyorum artik icimdeki bu dert beni oldurcekkkkkkkkkk
YouTube Video
ERROR:
Eger bu uyariyi görüyorsaniz, ya sitede sorun var ya da bilgisayarinizda flash kurulu degil.
5 yil dile kolay 5 yilim onunla gecmstiiii....cok sevmistik biz cokkk....bes yil sonra nerden bilicektik ayrilip ikimizde baska kisilere yar olacagimizi oldu isteee o baska kallarda simdii ben baska kollarda ikimizde cok seviyoruz ama ikimzde nisanliliyizz....
cok aci cekiyorumm...tek sevdigim ilk gozagrimdiii bes yil yuruttuk bu iliskimiziii hep mutlu olduk...hep gulduk hep eglendik....ama irkcilik yapip bizi ayirina kadar mutlulugumuz oldu....kelimelere sigmiyordu askimizzz....ailem kurt diye ayirdi bizi....sonra ben yurt disina geldi bana surekli GULUM gitme ne olur diyorduuu koparacaklar bizi birbirmizden diyordu bense ASKIM yasim 15 ve ailemle mecburum gitmeye dedim...sonra 2 sene sonra Turkiyeye gittim...onu ilk gordugum an boynuna atilmak istedim ama olmadiii ailem yanimdaydii uzaktan bakmakla yetindim sadece...ve turkiyede bes ay kaldim ve artik gitme zamniydi sabaha kadar telefonda agladik o bana gitme GULUM inanmiyorsun ama bizi ayiracaklar diyorduuu ve bense 18 yasina gelince sana gelcem dedim...ve soz verdik birbirmizi birakmamak adina ama olmadiii 5 yilik aski bitirdilerrr cok yalvardim ayirmayin birakin beni ona gidim diye ama olmadiii ailem birakmadiiii.... ve depresyona girdim o siralar nisanlim karsima ciktiii ve bana teklif ettii ne oldu bende anlamis degilimm hersey 2 hafta icinde bitmisti....ve ben ne oldugunu anlamdan nisalanmistim ilk zamanlar bisi yoktu ama simdi nisanlima yaklasamiyorum hep o var hep ooooo
oda bana kizarak nisanlandi simdi oda nisanliii bende.. ama ikimizde birbirimisi cok seviyoruzzz.... ne oldu bu buyuk aska ne oldu....Rabbim bana sabir ver ne olurrrrrrrrrrrrr.....Onu hala cok seviyorummm..kalbim cok aciyorr.... olmuyorrr boyle hayat devam etmiyorrrr....uykularim haram oldu bana ikimizde cok severken neden beraber degilde bir baskalariylayiz....nefes alamiyorummmm....canim cok yaniyor....ruhsal dengem bozulduuu....neeedeeennn boyleee olduuu darma dagin olduk!!!!!neden neden neden !!!!
oysa biz ne kadar mutluydukkk simdi ise hayatim zehir olduuu....Aileme ne diyim isyanmi edim ne yapayim ben neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! olmuyorrrrrr yapamiyorum onsuzluk cok zor hele bi baskasini severken biriyle birlikte olmak cokkk kotuuuu....Allahimmmmmmmmm yalvaririmmmm o benim herseyim artik donusu yok biliyorum....dun tesadufen msn geldiiii....slm verdi bana mutlumusun dedi bense bisi diyemedimmm...sen mutlumsun dedim( .... )yazdi bisi soylemedi. ikimizdede hala derin izler varrr.... cok seviyoruzzz ama imkanisizzizzzzzzz!!!!
offfffffffffffffffffff Rabbbimmm ne buyuk Bir sinavvv bu dayanamiyorum.....ne olur canimi allll yalvaririm...
bu yasadigm olaya size ders olsun sevdiginizi katbetmeyinn sonu husran olurrrrr....ne olur kenetlenin kimseyi dinlemeyinnnnn sevdiyseniz hic bisi gozunuze gelmesin....
iMKANSIZIZZZZ!!!!!
SeBeBi(M) - Daha fazla Mesajını bul