Alıntı: | [»»αяєѕ««]´isimli üyeden Alıntı
^^BiG_BaNG^^ Bir acıyı anlatır gülüşlerinin ardı İçinde derinlerde saklı bir yara vardı Gözlerinin buğusu gönlünün derdini sardı Başkasının derdinde yüzün biraz daha sarardı Acıların ardından yaşadıklarını mutluluk kardı Ne zamanki konuşasın vardı dilin hep susardı Gönlünü yakıp kavuran aslında bir yardı Ercan herzaman sevdiğim ve seveceğim yakışıklı kardeşim.Yüzünmü asık kardeşim çık ercanın karşısına akşama kadar gül en ünlü komedyen bile halt etmiş onun yanında ben hiç birini tanıyıpta bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ya ercan bu arada ''farkı benden'' vallahi bak ilk ay hepsi benden anladın sen onu her daim görüşeceğimiz kardeşim inşallah daha çok güzel günlerimiz olacak herşey gönlünce olsun kardeşim sevgilerimle... | Cnm kardeşim tşkr ederim bu güzel sözler için.. Sende benim için önemlisin biliyorsun.. Her ne kadar bazen trip yapsanda olsun.. Senin triplerde hiç çekilmiyor arkadaş.. Şaka bir yana bende seni tanıdıgıma çok seviniyorum.. Dediğin gibi daha çok görüşüp dah çok gülücez.. Bir nebze olsun sevdiklerimin yüzünde kücük kücücük bir tebessüm yarataniliyorsam ne mutlu bana.. Allah(c.c)'a emanet ol kardeşim..
__________________ Yazık diyenlerin elbet bir sebepleri vardır.. Yazık edenlerlerin elbet bir Cezaları vardır.. |