Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 15:48   #1 (permalink)
AŞK_YORGUNU
Foruma Isınan Üye

AŞK_YORGUNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 18 Saat 28 Dakika 58 Saniye
Standart Unuttum Senİ

Unuttum artık seni. Eskisi gibi seni görmek için deli olmuyorum. Seni düşünüp ağlamıyor, uykularımdan sıçrayarak uyanmıyorum. Geceleri eskisi gibi uykum kaçmıyor, sabahlara kadar oturup seni düşünmüyorum. UNUTTUM SENİ.
Anladım ki sen bana yar olmazsın. Artık biliyorum ki sen beni sevmezsin ve benim olmazsın. Bana yar demez, hiç kimselere sevdiğim işte bu demezsin. Artık UNUTTUM SENİ…
Evet benimkisi sadece küçük bir çocuk hayaliydi ve sadece umut doluydu. Ama artık hayallerim yok oldu, umutlarım ise tükendi. Bu yüzden ve sadece bu yüzden seni sevmekten ve beklemekten vazgeçtim. Her şeyi geri de bırakıp UNUTTUM SENİ
Keşke ah! Keşke her şeyi bir de şu sevgi dolu, sadece senin için çarpan şu yaralı kalbime anlatabilsem. Bu kağıt yerine bunları kalbime yazabilsem. Kalbimden de atabilsem seni keşke. Ama olsun günü gelip elbette bunu başarıp seni gerçekten unutacağım. Kalbim de gerçekleri görecek ve senin bana yar olmayacağını anlayacak. Artık senden tamamen vazgeçeceğim, seni sevmeyeceğim. Zor olsa da sensizliğe alışacağım ve seni unutacağım.
Bunları sadece kendimi avutmak için yazdım. Ne seni unutmak ne de senden vazgeçmek için hiçbir niyetim yok. Çünkü ne unutmak kolay seni ne de senden vazgeçmek…
AŞK_YORGUNU Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla