| Deneyimli
Üyelik tarihi: 09-30-2006 Bulunduğu yer: Hüzün Yağmuru - Kırık Kadeh\Yüreğini Kaybettiği Mavilerin En Koyusundan/İstanbul-Kocaeli-Antalya :D Cinsiyet: 
Konular: 89
Ruh Halim: Rep puanı:194567 Toplam Online: 3 Gün 23 Dakika 16 Saniye | Alıntı: [»»αяєѕ««]´isimli üyeden Alıntı
Yağmur yürekli (raziye) Yağmurların bulut özlemisin, şair yürekli Adına yakışır bir hayat sürersin gözlerin nemli Gökyüzünün her karesinden sen gecersin Mutlulukla yağarsın kuraklıklara,yeşile boyarsın alemi Umut olursun acılara ve şiir olursun sevdalara Rengin mavidir,bazen açık bazense kapalı Yüreğin pamuk kadar yumuşak,gül kadar narin Üzüntülü bakmak yakışmaz o ışıltılı gözlerine Rüzgar değer saçlarına kokun gider tüm diyara Efsane gibisin anlatıldıkça yenilenen tarih satırlarına Kuş misali kanadından kalem olur dökülür nağmeler Lugatında yazmaz ayrılıklar,sevdasındır sen İsmin anılır gözler seni aranır şair yürekli.. Senin kalemine söz olan kişiler ne şanslıdır raziye sen umutçuların umudusun Satırlarında herzaman kendimden bir parça çıkarttığım şair yürekli insan.Dostluğundan sevginden hiç ödün vermezsin.Sevdiklerin canındır bilirim.Hasta olduğun zamanlar senin kadar üzüldüm senin kadar acı çektim sen benim en değerli kaybetmek istemediğim sevdiklerimin arasındasın ve hep öyle olacaksın.Daha istanbullara gelecek marmaralarda okuyacaksın hemde bana beş dakika olan bir mesafede sık sık görüşeceğiz inşallah canım benim. Hep mutlu olmasını istediğimsin sen bendeki yerini iyi bilirsin. | .gif) .gif) .gif) .gif) Kaptanım, İyi yürekli mert kardeşim benim.Senin de benim hayatımdaki yerin çok özel. En fırtınalı anlarımda,içimdeki lodosların patlak verdiği zamanlarda sesine,dostluğuna sığındığım limanımsın. Rüzgarlarımın beni götürdüğü yerlerde dostluğunun kokusunu kaygısızca içime çektiğim insansın. Satırlarında kendimi aradığım,aradıkça bulduğum,buldukça sorguladığım, kalemine hem hayran olduğum hem güvendiğim yüreksin. Sen benim hayat sayfamdaki en değerli satırlara yazılansın,dünya hayatında güvenle yanaşabildiğim en güzel koysun. O temiz yüreğinle hayatıma girdiğin günden beri en büyük güç kaynaklarımdan oldun. Bu hayatta yokluğuna kırıldığım,başkalarıyla paylaştıkça içten içe kıskandığım ender insanlardansın. Bazen unuttu beni diye sitem ettiğim,ama unutmadığını gördükçe sevinçlere sarıldığımsın. Gözlerimden düşecekken vazgeçip pınarlarına geri sokulan,tebessümlerle kaybolup giden her göz damlasında adın var senin. İçimdeki kocaman tebessümlerden birisin sen. Umutçular'ın umudusun demişsin, umudun umutlarından birisin sen. Ah benim yüreği güzelim, seninle geçecek zamanın hayalini kurdukça adın gibi "engin" denizlere açılıyorum adeta.Kendimi soyutluyorum zamandan, mekandan. Seninle yapacaklarımızı,hayallerimizi düşündükçe,kurguladıkça bambaşka bir sevinç sarıyor içimi. Kopkoyu mavilerimin içinde narin bir Türk mavisi oluyorsun.Varlığını bilmek öyle güzel ki, hangi cümlelere vursam duygularımı,hangi kelimeye "Sözüm ol, anlat." desem yetemiyor. Yüreğimin taa derinliklerine kazıdım adını "dost" diye,zamana verdim,yıllar sonra an bile düşünmeksizin hatırıma geleceksin ki hatıra gelmene gerek kalmayacak.Bu şehirden çıkayım,hayatımın en özel köşesinde,yanıbaşımda olacaksın sen. Sen, kıymetlim, öyle seviyorum ki seni, hiç bir şeye değişmem dostluğunu. Daha dur sen, önce de söylediğim gibi baş belan olacağım, seni benden kurtaracak olana bir hafta değil bir sene hatta bir ömür tatil vereceksin.  Marmara'ya bir geleyim her gün beni göreceksin. "Yeter Yağmur yüzünü görmek istemiyorum, ya Raziye bir git başımdan!" diye çığlıklar atmazsan iyi. Hergün "Süpriiiz! Ben geldim." deyip bezdireceğim seni. En çok da dostluğumdan bıkacaksın çünkü dostluğum yakanı bir an bile bırakmayacak. En çaresiz denilenere bile bir çare bulacağız er geç. O her demi ayrı güzel olan sohbetleri yüzyüze gözgöze yapacağız. Sonra ben kayak öğrenmek istiyorum, kar yağınca kolundan tutup götüreceğim. İstersen "Gelmem" de, döverim o zaman haaa... Ayrıca beni parka götürmezsen oturup ağlarım,salıncağa bineceğiz. Balığımı da isterim ona göre. Mümkünse sahilde kendimiz tutalım. Sonra şöyle güzel bir dergi çıkartacağız, dergi için koyacağımız yazıların çıktılarını incelerken bir fincan kahve de fena gitmez hani. . Ayrıca benim yazdığım yazıları beğenmeyip sinirden kudurduğum anlara da şahit olacaksın. Korkma sadece kağıtların üzerinde zıplıyorum başka da bir zara verdiğim yok. Engin'im,canımsın benim. Sen var ya sen kimselere değişmem seni. Haa bak aklıma gelmişken beni dansa da götür tamam mı? Amma masraflı çıktım değil mi? Ama ne yapayım, çok seviyorum seni. Olabilidiğince çok şey paylaşmak istiyorum seninle. Arkadaşımsın,dostumsun,bir amaca doğru yürürken taa başından beri yanıbaşımda olan yoldaşımsın.Yerin bambaşka bende,yerin çok özel. Hayatta çok şey kaybettim, gerçi kaybederken kazandım da. Ben'i kazandım, satırlarımı,mısralarımı, hayata açılan pencerelerimi kazandım. Göz pınarlarım yaş kaybetti, yanaklarım gamzelerini,dudaklarım içten gülmelerini yitirdi belki. Ama kaybettikçe umutlarımı kazandım. Kaybettikçe gerçek dostlarımı, gerçek dostu sahtesinden ayırabilme yetisini kazandım. Kaybettikçe insan sarrafı olma sanatını kazandım. Bir hayat kaybettim,bir hayat kazandım. O hayatın içinde seni kazandım. Varlığın kaybettiklerime değer dostum,inan ki değer. Hadi,kocaman bir gülümseme var bana. Yum gözlerini,benim için gülümse. Gülümsemelerin en değerli hazinelerimden. Ve inan sana çok yakışıyor. Ah dostum, sen deyince başka güzel oluyor hayat,başka güzel duruyor o en sevdiğimiz maviler. Hep umut kokan mavilerle kal,hep yüreğinin bir köşesinde göz kırpsın umut. Altında ıslanacağımız hayat yağmurlarında,ayakta kalabilmek ve inadına gülebilmek adına dosluğumuzun -bir şemsiye misali- bizi hep koruması dileğiyle... Öpüyorum yüreğinden .gif) .gif) .gif) .gif) Raziye KAYA
__________________ Türkçe Sevdalısı Mavi Prenses Hüzün Yağmuru/Kırık Kadeh Benimle "Turqche" değil "Türkçe" konuşun! |