05-01-2008, 09:26
|
#43 (permalink)
|
| Foruma Alışıyor
Konular: 9
Ruh Halim: Rep puanı:1 | aynı durumdayım ben de sıkıştım kaldım gitsem olmuo kalsam hiç. uçurumun kenarında gibiyim bi adım ötemde ölüm bi adım geride hayat ama... hayat bana sewdiğimi vermio.ailem istemio ırk ayrımı var bende de ama napıcam bilmiorm. 5 sene dile kolay ama zorluğu bize kimse duygularımı anlamıo benimde hiç bi destek yok. daha önce bu konuyu dert ortağında bende anlattım ama kürt die ailem istemio demedim.sen diyebilmişsin bende şimdi senden cesaretlendim.seninle aramızda ki tek fark nişanlı olmanız aynı şeyleri yaşıorm ama nişan lı değilim oda değil. ben de çaresizim.kaçsam pişman olmak korkutuo beni annem bbam haklı çıkar die korkuorm ama...kaçmam zaten benimde hayallerim var baba evinden telli duaklı gelin çıkmak tek hayalimdi ve asla yüz üstü bırakamam onları heralde. aslında sende iyi yapmışsın iyi ki gitmemişsin.çünkü pişman olabilirdin ve geri dönmeye yüzün olmazdı bu defa.ailenin yüzüne bakamazdın demi işte bende bundan korkuorm...benim şimdi sevdiğime sölediim tek şey benim için mücadele et diorm...imkansız die bişey yok herşey nasip...ama eğer biterse benimde bende yıkılırım .kader arkadaşım benim... belki burda kürt arkadaşlarımız d vardır sakın onların bu yazdıklarımız güçlerine gitmesin bizim elimizde olan bişey değil çünkü...geçmişten gelen saçma bi ayrım bu |
| |