05-01-2008, 19:09
|
#18 (permalink)
|
| ~Şehr-i Yar İstanbuL~
Üyelik tarihi: 09-17-2007 Bulunduğu yer: MasaLın son peRdesi.. [MasaL PeRisi] Cinsiyet: 
Konular: 231
Ruh Halim: Rep puanı:1245808 Toplam Online: 3 Gün 11 Saat 46 Dakika 52 Saniye | Alıntı: [»»αяєѕ««]´isimli üyeden Alıntı
Dj Gülo Yaşamı bir kelebek kanadında severmiş huzur Açtığı çiçeklerle doğayı savururmuş bahar Serpilen papatyaların arasında yaseminler Ellerin arasından uçup giden bülbüller Mutluluk çemberinde dans eden sevgililer İçlerinde tatlı bir özlem hisseden yürekler Ne hüzünlere ne umutsuzluklara yenildiler Yaseminim küçük tatlı kelebeğim benim.Güzeller güzeli kardeşim Senin o güzel yüreğinde saklıdır herşey öyle iyisinki sen anlatmakla bitmez hep böyle sevecen kal güzel kardeşim ve hep mutlu ol sevgilerimle | Abim canım benim .. TeşekküR edeRim.. O kadaR güzeL yazmışsın ki.. ŞiiR oLsun hakkımdaki düşünceLeRin oLsun.. Ne zaman canım sıkkın oLsa yanımda oLdun abim. Destek oLdun. BiLiyoRum yine oLucaksın! Benim iyi oLmam birtek benLe kendimLe iLgiLi değiL abim.. Senin sen gibi tanıdığım insanLaRın o kadaR güzeL yüRekLeRi vaR ki iyi oLmamak eLde değiL .. Benide ekLediğin için teşekküR edeRim abicim Dj.GüLo
__________________ ... AsLı'm Zehra'm.. |
| |