05-02-2008, 12:46
|
#19 (permalink)
|
| Forumun Tiryakisi
Konular: 562
Ruh Halim: Rep puanı:1587775 Toplam Online: 1 Hafta 8 Saat 48 Dakika 51 Saniye | Alıntı: Bir gün gelir zaman umuttan sonra verir mutluluğu Ey hayat yağmuru toprak kokusuyla ver Susamış bir çiçeğim ben damlalarla ver Tuttuğum dilekleri gökten toplada ver O ki yıldızdır yerinden incitmeden ver Fırtınayı götür ilkbaharı getirde ver Mutsuzluk kalsın sen bana mutluluğu ver Alışamadıklarım kalsın sen bana alışacaklarımı ver Ne çok şey istiyorsun deme bir nebze ver Yüzümden hüznü al tebessümü ver Aşklar şöyle kalsın sen bana sevgiyi ver Kafesimden çıkart sen bana özgürlüğü ver Lütfen bana artık istediğim hayatı ver Alamadıklarımı bırak sen bana alacaklarımı ver Rüyaları bırak sen bana artık gerçekleri ver Seninde yurtdışında yaşadığını ve orada çok sıkıldığını biliyorum birgün bir yazında okumuştum okulundan bahsetmiştin sanırım üzerine nasıl geldiklerini yazmıştın umarım bunları atlatmışsındır.Atlatamadıysan hala Allah yar ve yardımı olsun senin gibi olan vatandaşlarımıza.Dilerim birgün olmak istediğin Yerlerde olursun.Herşey gönlünce olsun.Sevgilerle | Ne Söylesem Bilmiyorum Öncelikle Tsk ediyorum Basliginda Benim Ismimide Yazdigin Icin Güzel Dileklerin icinde Cok Tsk ederim Evt Hala Yasiyorum Ama Alisdim Artik Ve Insallah 4 Sene Sonra Türkiyeme Kavusucam |
| |