Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 15:41   #21 (permalink)
TaTLI_CaDI
Foruma Isınan Üye

TaTLI_CaDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Gün 1 Saat 4 Dakika 11 Saniye

Alıntı:
(**Tatlı Cadı**)

Tesadüf başlatır bazen en büyük aşkları

Aladır yanakları okdur kirpikleri hırçındır saçları
Tatlıdır dilleri baldır sözleri sürmedir gözleri
Laledir duruşu güldür bakışı papatyadır kokusu
Ilıktır teni sıcaktır yüreği nazlıdır benliği
Cesurdur aşkı çıkarsızdır sevgisi bir tanedir seveni
Adı özlemdir hasreti közdendir yakar yüreği
Dağ gibi sağlam deniz gibi büyük okyanus gibi sonsuzdur
Işık tutan aydır geceye güneş tutan sıcaktır yüreğe

Ey benim gebzemin güzel tatlı dilli kızı tahminimce evlendin artık.
Sevdiğine kavuştun dilerim mutlusundur ve inşallah o mutluluk
hiç bitmeyecektir.Hep gülsün yüzün inşallah birgün bu yazıyı görüp unutulmadığını
bilirsin seni tanıdığıma çok mutluyum dert ortağım benim unutulmadın unutulmayacaksın
herşey gönlünce olsun sevgilerle...

Başlığı tesadüf sonucu actım öyle bır bakıyordumkı Nickimi gördüm acaba baska biri olabılır dıye dusundum ama yazıyı okuyunca bana ait oldugunu anladım.Biran unutulmadımı anladım 'ares' nicki kim diye düsünüyordumkı olsa olsa engin kaptan olur dedım aylar öncesını aklıma geldı cok zor gunler gecırıyordum biranda sen cıktın karsımaa derdimi öyle bir dinledinki içimde sıkıntılarımı bırıne paylasınca rahatlık oldu sana borcluyum bunu cok dınledın benı ve cok yardımcı oldun unutmadım bunları engın abı suan cok sasırdım hatırladıgına ama cok sevındım sımdı ise o kötu gunlerı allaha sükür atlattım evlı degılım anca 3 sene sonra evlenırım sevdiğimle cok mutlu bır hayatım var ve nişanlıyım.... umarım sende hakettıgın yerlerde mutlusundur abıı uzun zaman oldu gorusmeyelı unuttun sanmıstım unutmadıgına ve sayfanda banada yer verdıgın ıcın cok tskrr cok sevindim bu süpriz oldu senle bır anda kaynastık ama aramıza bır anda sogukluk gırıldı nedendır bılınmez ama asla destek oldugun gunlerı unutmadım abıcım iyiki seni tanımısım iyiki dertlerımı dınleyıp yol gostermıssın bana.... eğer birgün seni üzen olursa basını dık tutkı yıkılmıcagını anlasın Şiirin ıcın cok saol Gebzeli dostun senı hiç unutmadıı kendine kendin için iyi bak kaptan birgün oralardan gemiler gecerse onlarla haber yolladımı unutma Hersey gönlünce olsun UNUTULMADIN