oKumadaN geçmeYin..! KaFam çoK karıŞıK.. YorumLARınız bnm içiN çoK önemLi.. Bnm bi erkek arkadaşım vardı bu çocuk bnm ilk çıktığım çocuktu.ben bundan nedensiz bir sebep yüzünden ayrıldım ve ondan sonra 2 çocukla çıktım ama sırf onu unutmak için.neden unutmak için diceksiniz bnm arkamdan herkese atıp tutmuş aslında ben öle sanıyodum halbüki bana yalan sölemişler ve o çocuk bnm arkamdan hiçbişi sölememiş ii şeylerden başka.2 sene sonra yani şimdi bn bu çocuktan hoşlanıyorum seiyorumda değil ama sadece anılarımızı unutamamışım çünkü onu okadr çok sewmiştim ki onnla her anım çok qsl ve onn yanında çok huzurluydum.2 qün önce onn arkadaşıyla konuştum ve en yakın arkadaşı tabii bnmde çok ii bi arkadaşım oluyo kendisi ve bana dediki sen 2 kişiyle çıkarken o hep seni sewıodu dedi .. ve bnde bunu şimdi öğreniyorum onn beni sewmediğini zannediodum.onn beni sewdiğini bilseydim hiçkimseyle çıkmasdımm..ama biz bu çocukla 1 seneden beri görüşemiyoruz. ama 2 seneden beri beni sewıomuş.şuanda bnde onu sewıorum..
sizce beni unutmuşmudur.onnla çıksam 1 sene daha görüşemicez çünkü bizim yazlıktan bi çocuk bu seneden seneye görüşebilices..tabii şimdi bu lise bire geçti.eer oda beni sewıosa aklım onda kalıcak çünkü oturdukları ilçe modern bi ilçe ve gittiği lisedee benden daha qsl ve ii bi kıza rastlar ve onnla çıkarsa die hep tereddütte kalıcam..
sizce ne yapmalıyımmm? Ne olurr bi çözüm bulun bu işeee!! Kafam çok karışık sizce ümitlenmelimiyim..yoksa beni unutmuştur diyip bırakmaya mı çalışmalıyımm..!
__________________ Seni Unuttum Sanma! Her Köpek Hawladıqında Aklımdasın..! ●●●ραмυq ѕнéqéя●●● |