05-03-2008, 18:26
|
#24 (permalink)
|
| Forum Üstadı
Üyelik tarihi: 09-21-2006 Bulunduğu yer: Dışımda KahkahaLardan Bir Suret !! İçimde Kan AğLayan Küçük Bir VeLet..
Konular: 372 Rep puanı:1543950 Toplam Online: 1 Gün 23 Saat 9 Dakika 23 Saniye | Ah ustam kral ustam ahmet ustam,sitenin sessiz sakin ama dertli adamı seni tanıdığımdan buyana iki yıl olacak ne konumundan ne saygından hiç aman vermedin öyle iyisinki sen ne zaman bir başlığını görsem içimden ustam bugün bizi nasıl anlatmış diye geciyor.Her yazından kendimede bir dörtlük çıkarıyorum Senin o mangal gibi yüreğine selam olsun iyiki varsın ustam dilerim birgün öyle mutlu olki herkes seni anlatsın sevgilerimle... Allah Razı olsun Kardeşim Benim hakkımda Düşüncelerin Beni Nekadar Mutlu Ettiyse Bu yazının Bir ayrılık yazısı Oldugunu Görmek Bir okadarda üzmüştür.. Haklısın Yaklaşık 2 yıl oldu bu uzun süreçte Birkez Olsun Bıkmadan okudum yazılarını dedigin gibi her yazındada kendimi buldum ne diyecegimide bilmiyorum ne yazsamda senin mertligini dürüstlügünü adamlıgını tarif etsem diye düşünüyorum.. hiç degişme kardeşim örnek ol bu duruşunla Hakkını helal et herşey gönlünce olsun Ustad..
__________________ ßelki ßigün Özlersin!.. ßaşka Adamlarla ßaşka Şehirlerde Yürürken.. |
| |