Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2008, 00:13   #1 (permalink)
melaniesa
Foruma Isınan Üye

melaniesa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Hafta 6 Gün 13 Saat 28 Dakika 45 Saniye
Standart Komik Bir Olayy

Bizim hoca anlatıyor:

"Birgün tam derse giricem bir öğrencim koşturarak geldi:
-Hocam hocam.
-Ne oldu oğlum?
-Geç kaldım da.
-Tamam önce sen gir hem geç kalmamış olursun,dedim.Çocuk tamam dedi sevinçle kapıya davrandı.Ben yanındayım.Çocuk kapıyı çaldı.Öğretmenin gir demesini bekliyor.Bende yanındayken giir dedim.Çocuk içeri girdi.Gülmekten koptuk!!!

Birgün anneanneme şaka yapmak için başıma kadın çorabı geçirmiştim.Ama bu çorap ten rengi değil simsiyahtı.Hehehehe(ben işte ) anneannemin karşısına çıkıcaktım da nasıl.Bulaşık yıkıyordu.Hırsız olduğuma inanmazdı.Bende bir çığlık attım.Ananem koşarak geldi.Beni öyle simsiyah görünce...bayıldı

Birgün okulda arkimle dışarı çıkıyoduk.Bende kübraya elimi attım.Birden ortalık bulanıklaştı.Elimi omzuna koymuştum.Allah Allah çok tuhaf.Kübra hiç böyle diğil.Yarışma vardı:
-Çok heyecanlıyım yaa çok!,dedim.Yarışmacıydım da Sonra sarılmaya kalktım canım arkime.Birden kendimi yerde buldum.Herkes gülüyor.Meğer ismaile sarılmışım,çok heycanlıyım demişim Çocuk:
-Ne yapıyorsun sen be?
diye beni bir yere itti.O anda rezil oldum millete.Hala dalga geçerlerrrr bunları itiraflar bölümünde paylaşıcaktım amaa biraz komk olduu içn burda paylaştm...tabii biz çok güldükk..

Alıntı diil hee
melaniesa Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla