05-04-2008, 19:08
|
#1 (permalink)
|
| Ailenizin Yönetici'si =)
Konular: 1915 Rep puanı:179513 Toplam Online: 4 Gün 9 Saat 43 Dakika 51 Saniye | 140. Haftanın Üyesi<GeCeNin_KaRanLıĞı> Alıntı: GeCeNin_KaRanLıĞı´isimli üyeden Alıntı
Beni bir mevsime benzetmek istersen eğer; Sonbaharım… Kimi zaman köşeden gülümseyen bir güneş olurum, Kimi zaman döne döne düşen bir yaprak. Kimi gün usul usul yağan bir yağmur olurum, Kimi gün deli deli savuran bir rüzgâr. BEN SONBAHARIM… Beni bir çiçeğe benzetmek istersen eğer; Çiğdemim… Sapsarı rengiyle içini ısıtan, Koparmak istersen ellerini kanatan, Erişemeyeceğin kadar derinde Korkacağın kadar narin. BEN ÇİĞDEMİM… Beni bir renge benzetmek istersen eğer; Griyim… Ne beyaz kadar saf, berrak ve katkısız, Ne siyah kadar net, kasvetli ve asil, Tam ikisinin ortası. BEN GRİYİM… Beni bir kavrama benzetmek istersen eğer; Sevgiyim… Bir bebeğin gülüşü kadar içten, Güneşin doğuşu kadar sabit, Gecenin rengi kadar etkileyici, Yaşam kadar gerçek. BEN SEVGİYİM… | Yine bir haftanın üyesinde sizlerin karşısındayız arkadaşlar.Evet bu Hafta oybirliği ile seçtiğimiz arkadaşımız paylaşımları ile olsun sitedeki hal ve tavırları ile kendisini sevdirmiş bir üyemizdir...Lafı uzatmıyorum Bu Haffta haftanın üyesi seçilen arkadaşımız... GeCeNin_KaRanLıĞı, Nicki ile tanıdığınız Hakan Arkadaşımızdır... Kendisini kutlar Başarılarının devamını dilerim..
__________________ By_BeKoW 
1Haftaya Kadar Albüm Yayınlanacaktır.. |
| |