Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2008, 15:01   #1 (permalink)
EmRe*
Foruma Alışıyor

EmRe* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: N/A
Standart Ailemi ve nişanlımı öldürdülerR :(

Merhaba arkdaşlar,
BEn Emre SOYDEMİR.1990 doğumlu 17 yaşında bir gencim.Ailemi ve nişanlımı 1 sene önce kaybettim.Eviimize girin bir hırsız yüzünden kaybettim...KAhrolası HIRSIZ yüzünden Annemii babamı abimi ablamı ve nişanlım öldü...Konuyu anlatmak istemiyorum çünkü anlattıkça deliresim geliyor...Ailemi Canlarımı öldüren hırsız şu anda sokakta ve masum gibi geziyor ben ise burda oturuyorum ondan intikam almak istiyorum...Kinim ÖFkem Çok Büyük
Şuanda bir öğrenci evinde kalıyorum 6 köpeğim 7 kedim 10 adet güvercin besliyoruz köpeğim kukır cinsi veyeni doğum yaptı yavruları satmayı düşünüyorum.Kedim ise van kedisi onunda yavrularıını satıcam...Bir petshop la anlaştım 1 saat önce...Şu anda Pendikte bir veterinere yardım edeiyorum..İst oturuyorum.Aylık maaşım bana yetmiyor ve hiçbir akrabm beni yanına almıyor TAksim Tİcaret Lisesinde okuyordum okulum hayet iyiydi nnotladımda hiç lise hayatım boyunca 3 getirmedim 4-5getirdim hepp.Ve ailem öldükkten sonra babanem beni sahiplenmedi bende kendime böyle bir hayat kurudm.Akrabalımı gezdim 1 hadta kabul ettiler sonra bir eve taşındım şimdi maddi sıkıntılarımdan dolayı okulumu devam ettiremiyrum ek iş yapmak istiyorum allah kısmet ederse arakdaşın yanında cafede çalışıcam...ÖYle okuluma deam edebilrim yada gece işi buldum ona gidicem bir barda barman olujam...
Umarım Sizi Sıkmadım Ojkuduğunuz İçin TŞk ederim Şimdiden