05-07-2008, 18:11
|
#1 (permalink)
|
| i'αм иoтнiиg
Konular: 1184
Ruh Halim: Rep puanı:1369534 Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 1 Saat 54 Dakika 19 Saniye | |Röpörtaj »» UnFaiThFuL Arkadaslar siradaki röpörtajimizda 'UnFaiThFul' nickli 'Nida' arkadasimizla . Iyi okumalar ..  ~~Genel Sorular~~ Adın, yaşın(doğum tarihin), burcun nedir?
Nida / 17 / yengeç Esmer mı? /Kumral mı? / Sarışın mısın?
sarIsIn Göz rengin nedir?
Mavi yesiL arasI bisey Boyun ve kilon nedir?
1,70 / 55 Nickin neden “UnFaiTHFuL ”?
Rihanna’nIn hayranIyIm en sevdiğim sarkIsI unfaithfuL o yüsden
Okul-İş kısaca bahseder misin?
turizm oteLciLik Lisesi 3 sInIf bitti pazartesi staja basLIyorum 4 ay kadar pek sitede görünmüceğim Sigara yada alkol kullanıyor musun?
Hayır (aLkoL özeL günLerde) Tuttuğun takım var mı?
besikTas / karsIyaka Hobilerin ve Fobilerin nelerdir?
hobiLerim :
sevdikLerimLe vakit gecirmek, yeni insanLarLa tanIsmak
fobiLerim:
yanLIzLIk,böcükLer ve karanLIk En büyük takıntın nedir?
terLikLerin ters durmasI :S acayip takarIm En büyük hayalin nedir?
5 yıLdIzLI bir oteLin geneL müd. oLmak
Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin?
veteriner Giyim tarzın nasıldır? / Kullandığın parfümün markası nedir?
geneLde spor giyinirim. / far away En istikrarlı olduğun konu nedir?
istekLerimde basarILI oLmak Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisidir ?
her soruya biLdiğim kadarIyLa yanIt vermeye caLIsIrIm
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir?
asLa kin tutamIyorum.. cok merhametLiyim bazen hic iyi oLmuyor Nasıl bir kişiliğe sahipsin?
kIskanc , kin tutmayan,cabuk affeden bir kisiLiğim var Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın?
Ruh haLime bağLI bazen hiç sinirLenmem..bazende en ufak şeyde atar yaparIm  En sevdiğin renk nedir?
Siyah (cok asiL bir renk) Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin?
Ruh haLime göre her tür müzik dinLerim.. rihanna hayranIyIm ayrIca sezen aksu,Rafet eL roman,jojo,James bLunt,nev vs. dinLerim En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?
Rihanna-unfaithfuL (ritmi ve sözLeri cok etkiLeyici )
Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı? En sevdiğin yazar kimdir ve ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
tiyatroyLa iLgiLiyim seviyorum . sevdiğim yazar Kürşat başar,Peyami safa,ayse kuLin.. daha cok sürükLeyici kitapLar okurum En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir?
p.s.I Love You / aktör:erdaL özyağcILar aktrist: güLse birseL Benzetildiğin biri var mı?
Herkes bi arkadasIna benzetiyor  Normal bir günün nasıl geçiyor?
Sabah okuLa gidiyor(d)um,okuLdan sonra antreman,bitkin bir sekiLde evdeyim . Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?
İzmir güzeL yerdir
geneLde cafe’Lere takILmam dIsarI cIktIğImda ya aLIsverise giderim ya da tiyatro/sinemaya ~~Ic Dünyaniza Ait Sorular~~ Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?
Her zaman beni korkutur . ALLah kimseyi yalnız bIrakmasIn
Keşke cümlesi ne ifade eder sana ?
pismanLIk Kolay bağışlar mısın? /Kin tutar mısın?
Cok koLay bağIsLarIm. asLa kin tutamam Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
Anneme kIzdIğIm icin gecenin 4:30 da izmirden ankaraya is seyehatinde oLan babamIn yanIna gittim Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir?
‘’Simdi rahatsIn staj basLasIn görcem ben seni’’ herkez aynI seyi söyLüyor ya Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler?
Köpeğim ve babam Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
Kendim Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın?
yalnız kaLmaktan korkuyorum
babamI özLedim (umarIm bi an önce döner)
herkesi hepinizi cok seviyorum Hayatta ne olmasa herşey daha güzel olurdu?
suc Bir canlı ne için intihar eder, özellikle de insan?
caresizLikten sanIrIm.. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir?
yüzmek Şu an olmasını istediğin birşey var mı?
babamIn erken dönmesi Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer neresi?
sahiL.. Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri? fazLa yemek yemem ama jeLibon ve cikoLata konusunda asLa doymam İzlemekten keyif aldığın tv programları nelerdir? Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu? Tv izLemem Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir?
Babam Çocuklarla kolay anlaşabilir misin?
Evet Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın? Aşk: geLip gecici bir heves Sevgi: hayatIn anLamI Hayat: cok kIsa.. Dostluk: en güzeL duygu Para: ne onLa ne onsuz  Ölüm: aLLahIn emri İş: staj  Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın?
Hayat kIsa en güzeL sekiLde yasamaya caLIsIyorum.. Bir gün bırakıp gitmek zorunda kalıyosun yaşadıgın şehri giderken ne götürürsün kendinle?
hic birseyi.. cünkü hatIrLamak daha cok acI verir.. Niye biter tüm masallar en güzel yerinde?
uzatIkca kirLenir tüm masaLLar da ondan.. Bir kelebeğin ömrü kadar yaşam biçilse, o günü nasıl değerlendirir ve nasıl yaşamak isterdin ? kimseyi kIrmadan hayattan her istediğimi aLarak yasamak isterdim Gün içinde en çok hangi duygu hakim olur sana?
Hüzün.. Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin?
ortasInda Seni anlatan bir şiir istesek senden
Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? ( İsteğe Bağlı )   ~~ASK Hayatinizla ilgili Sorular~~ Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?
aiLem Sevdiğin biri var mı? / Ona şu an ne söylemek isterdin?
Evet / seni seviyorum askm Sevdiğin için neleri göze alırsın?
aiLem haric herseyi Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona süpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın.. ?
böyLe bir şey yapıcağımı düşünmüyorum
Aşk herşeyi affeder mi?
Ask’a değiL kisiye bağLI.. Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır?
anLayIsLI,iyimser, konuksan vs. Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir?
Benden boy oLarak kIsa ve yaş oLarak küçük oLmasIn yeter Boyundan büyük sevdi mi yüregin ?
Evet.. Hiç birisi için ağladın mı?
evet ama değdiğine eminim ~~Tatli Askima Ait Sorular ~~ Forumu nasıl buldun ?(Google ya da tavsiye v.b )
hatIrLamIyorm . ama nick ararken buLdum gaLiba Ne kadardır bu ailenin içindesin?
1,5 yIL oLdu Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?
Mümkün oLduğunca her böLümde takILmaya caLIsIyorum ama en cok takILdIğIm böLüm haberLer Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden?
Sabahtan aksama kadar forumdayım cünkü bağImLILIk yaptI Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedenini paylaşır mısın?
●● קєคят ●● , askIm cünkü Forumda en fazla kızdığın isim ve nedenini paylaşır mısın?
Buşka diye bir kIz vardI takmIştI bana aLLahtan banLandI..
Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler kim/kimlerdir?
By_BekOw, ●● קєคят ●● ,dadLu cadu vs. zaten cok fazLa kisi tanImIyorum Forumda anlaşamadığın isim/isimler kim/kimlerdir?
Yok Forumda seni en fazla üzen olay nedir?
Bir üyenin yaptIğIndan uyarI aLmam Forumda seni en mutlu eden olay nedir?
askImLa tanIsmam Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
bağImLIsIyIm bu forumun hedefim forum tiryakisi oLmak  Yöneticilerden bir rican var mı?
Hepiniz eLinizden geLeni yapIyorsunuz bu cok beLLi . eLLerinize sağLIk
Öptüm hepinizi
Seni daha cok taniyabilmemiz konusunda bize olanak sagladigin icin tesekkürler canim |
| |