05-08-2008, 11:08
|
#30 (permalink)
|
| °º•..cιĸolαтαм..•º°
Konular: 725
Ruh Halim: Rep puanı:21393139 Toplam Online: 2 Hafta 2 Gün 38 Dakika 41 Saniye | Alıntı: Esmercadılar (Başak) En güzel yaz yağmurları anlatır seni Sabahın erken saatlerinde toprak kokan bir bahar yeli Mevsim yapraklarının üzerindeki su damlacıkları Etrafında alabildiğine alaca renklerle kaplısın Rüzgar olur çiçekten koku alıp doğaya dağıtırsın Canlıların en çok sevdiği mevsimsin kelebek kanadında Aşıkların sarı renki duygu abidesi başağısın sen Dünyanın güneşi kadar sarı onun kadar sıcaksın Ilık rüzgarlar estirir dalgalarla durulursun Lale kadar güzel gül kadar hoş kokarsın Adın yüreklerin en derin en özel yerinde saklıdır Refahsın huzursun,sen mutluluksun... Burada tanıdığım en güzel insanlardan biride sensin başak.Yaptığın iyilikleri ömrümce unutamam zor zamanlarımda hep yanımdaydın uzun uzun konuşmalarımız oldu seninle ve ben o günlerde çok mutlu oldum. İyiki varsın sende seni bende anlatacak söz çok ama en güzel nasıl anlatılırdı diye düşündüm nickine yakışabilecek en önemlisi seni bendeki seni anlatabilecek ufak bir yazı yazabildim.İçine tüm sevgilerimi sığdırdım hep mutlu ol olurmu güzel insan... | Canim benim öncelikle bu güzel sözlerin ve siirin için cok tsk ederim. Bu sayfada ismimi görmek ayrica cok mutlu etti beni. Bu aralar eskisi gibi konusamiyoruz, nedeninide bilmiyorum, bu beni gercekten üzüyor... Ama bilki o zamanlarda senin kadar bende cok mutlu oluyordum seninle uzun uzun konusup, hem dertlesip hem gülmekten... Hic ama hic pisman olmadim seninle tanismaktan Iyiki tanimisim seni ve iyiki varsin canim Biliyorsundur mutlaka, ama yinede söylim ben, her zaman seninleyim,konusup dertlesmek istediginde, her ne olursa olsun seni dinliyecegimden, destek olacagimdan emin olabilirsin Hersey gönlünce, mutluluk senin olsun
__________________ ·• ...кαℓвιмdєкι α¢ιℓαяιи αуиαѕιdιя güℓüѕüм ... •· "Aramiza tekrardan hosgeldin Tursucum" |
| |