Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2008, 16:33   #18 (permalink)
DedDy
Forum Heveslisi

DedDy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
naznaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hepsini denemek isterdim ama oyuna bşLAdığım zmn oyun bozuluo onun büyüsüyle iLk aşkım o bnm we vazgeçmem gerekio onun mutluluğu için..hytıma bşkasının grmesine izin weremem ondn bşka yok çnkü unutmm için ama şudsa bi gerçk bn unutamam herşey o kokuo artık saldım kndimii böle devam gidioo
sen oyunu başlamadan kaybetmıssın cunku aklına hep onu getırıosun onu unutmak ıstemıosun kı sen..zıkrın bıle o olmus..böle yaparsan unutmayı bekleme arkadasım sana bısey dıyım mı sen bence daha fazla aşık oluyosun unutmak yerıne...
ben bu oyunu bı kez oynadım ve basardım..zamanında cok sevmıstım dıle kolay uc yıl..ve cok sevıyodum annem her defasında olmaz deyısınde bırakırdım ama dayanamazdım kı.hemen ona gerı donerdım artık zayıflamıstım tum uzuntulerden.yemek bıle yemıyordum cunku o vardı hep hayallerımde..gıttıgınde nefesım kesılır gıbı oluyodu..
ama sonunda anladım annem haklıydı unutmalıydım onu..ne yaparsa yapsın dönmedım söz verdım cunku kendıme hatta herkes onu soruyordu bana aaa ayrıldınız mı dıodu sız ayrılamazsınız yıne barısırsınız dıolardı ama kımse ınanmadı bana ayrıldıgımıza..sonunda bı seneyı atlatmıstım o yoktu hayatımda dönmemıstım gercı zaman zaman göruyodum ıcım tuhaf oluyodu ona sarılmak öpmek kokusunu duymak ıstıyodum içim gidiodu ya anlatamam..ama yapmadım..oda cok sevmıs olmalıydı kı bana dogum gunumde cok cok önemlı hatıra defterını benımle ılgılı yazdıklarını bana hedıye etmıstı oda bıtırmıstı cunku umıt kalmamıstı..son kez dedı dön dedı bana..ama dönmedım yıne..ben bıtırmıstım asla dönemezdım..çıceklerını cdsını ve herseyını aldım gerı yollamak ıstedım ılk ama yapamadım ole guzel yapmıstıkı cd yı..ben gelınlıkler ıcındeydım..cok guzel bı aşk tı bızımkısı ama ayırdılar bızı..suan mı suan unuttum basardım unutmayı..ve suan o baskasıyla cıkıo belkı cıktıkları kızların haddı hesabı yoktur..en sonunda ama bulmus aradıgını sanırsam.sözlenmıs...fakat hala sevdıgınden emınım dusunun araya tam uc sene gırdı..benım lıse askımdı..lıse anılarımın en guzel anıları onla dolu..hala lıse arkılerımı görurum bana onu sorarlar sızın askınız ne oldu dıe...ama aldırmıomusum gıbı yaparım..taş kalplı dıolar bana varsın öle bılsınler napıyım...dedım gıbı hersey unutuluyor yeterkı ısteyın..
açmıcaktım bu konuları aslında ama tutamadım kendımı..