selam arkadaslar ben konyada universitede okumaktayım. 8 aydır okuldan cıktıgım bir kız arkadasım var. işin kotu yanı ciddi dusunuyorduk yüzük bile takmıştık.
aramızda hep kucuk kavgalar olurdu ama 2. gun dolmadan tekrar barısırdık. gecenlerde yıne sacma bı nedenden kavga ettık. mevzu uzadıda uzadı ona "geregınden fazla ayrıntılara takılıp kavga cıkardıgını ve bi kaç ağır şey daha soyledım. ayrılıgımızın ertesı gunu sırf benı sınır etmek için kız arkadasım yonjada kendıne uylelık acıp okulun kantınınde gozumun onunde birileriyle konusmaya başladı. bende sinirlendim ve gittim dısarı cagırdım ona "bu kadarmı dayanabildin 1 gunmuydu.. saygın yok şerefındemı yok" dedım. sonuc kotu kavga edıp ayrıldık. onu cok sevıyordum ve onunda beni sevdiğini biliyorum. ben unutamadım ve tekrar barışmak istedim. bana senden son bi istegım var, ne istediğimi sen bul o zaman eski ben olurum dedi. ben ne sitedıgını bayabi dusundukten sonra buldum ve kaldıgım yerde papatya olmayınca atladım otobuse 2 saat yol gidip ona papatya aldım geldım. sonuç dayanamadı ve 4. gunde barıstık tekar.
kız arkadasım cemaat yurdunda kalıyor ve burdaki abla denen şahsiyetler harseyımıze karısıyolarlar ve buda yetmezmıs gibi kız arkadasımın ailesıne anlatıyorlardı. daha dun bana gelıp ablalar benı sızın evden cıkarken gormus ve anneme arayıp soylemısler dedi. o gun sana bişey soylıcem ama uzulme dedi. ve aksam bi msj cektı. """cemal bu aralar cok kotuyum bana dedıklerını unutamıyorum bide ailemı ardılar yine herseyımızı soylemısler. artık eskısı gıbı degılız bunun sende farkındasın. kusura bakma dedimya cok kotuyum. seni sevmedım demıyorum. sevdım hemde cok. ama bitmesi lazım sakın bana donme bidaha. seni unutmıycam."""
ben nasıl unutayım hergun okulun kantınınde onu gorucem. yazın sırf onun yanında olabılmek için staj yerimi istanbulda ailemın yanında değilde antalyada ayarladım.
ne yapıcagımı bılmıyorum yardım edın lutfen. kız arkadaslara seslenıyorum burdan siz daha iyi anlarsınız kız arkadsımın piskoljısınden. lutfen daha 2 gun bile olmadı ama cok ozledım onu