05-10-2008, 18:23
|
#56 (permalink)
|
| Bizden Biri
Üyelik tarihi: 03-11-2008 Bulunduğu yer: 'KocaeLi..^YeriMe KiMseLeRi SevMe^--DuaLarLa KoruyoRuM Ben 'BiZi' Cinsiyet: 
Konular: 50
Ruh Halim: Rep puanı:29097335 Toplam Online: 2 Hafta 1 Gün 43 Dakika 31 Saniye | Orhan Ölmez'in yeni albümü DAMLA DAMLA daha çıkmadı ama üç şarkısı radyolarda çalıyor.Onlardan iki tanesini yazayım dedim bende. YASA DIŞI Herşey uygundu,herşey uyumluydu Seninle birlikte herşey mümkündü Sanki dünyanın en güçlü insanıydım Seninle birlikte dünya çok küçüktü. Zor değildi gülümsemek dertleri küçümsemek Yangının ortasından yanmadan yürümek Sanki senden sonra herşey yasadışı, Herşey illegal,herşey suç unsuru Senden sonra dünya kapkaranlık ve kocaman Sanki yangın yeri,sanki suç mahali SARIL BANA Gözlerimde bir tek sen ol ey gülyüzlü sevgili Hem derdim hem dermanım ol öğret sevmeyi Vakit bütün seçeneklerin benden sonraki Zorla kendini sahip çık aşka Bozma bu güzelliği Nasıl olurda hala ilk gün gibi Seviyorum seni deliler gibi Dedirt bana yıllar sonra Bazı şeyler emek ister sevgili Harcama içindekileri sevgili Boşver savaşma sarıl bana Bırak savaşma sarıl bana Sende benim gibi yorsana kendini Ancak o zaman korunur sevgimiz.
__________________ Bir Adım Ötendeyim! Bazen nefes almak bile zor,insanı en çok ölmek yoruyor.. |
| |