Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 13:52   #1 (permalink)
SidaL*
2 AY SONRA DÖNÜCEM...

SidaL* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 3 Saat 41 Dakika 7 Saniye
Red face canlı yayında evlenme teklif ettim

Her genç kızın ünlülerden elbet bir sevdiği beğendiği vardır değil mi?
bende küçüklüğümden bu yana ismail yk fanatiğiyim onu çok seviyorum
eskiden esra ceyhanın programı çıkıyordu atv de bigün ismail yk yı ve kardeşlerini konuk ettiler
ben tv başına resmen çakıldım neredeyse hiç gözlerimi kırpmıyorum,işte tlfn bağlantıları başladı ismail yk ya soruları olanlar arayabilirler canlı yayına bağlanabilirler anonsu yapıldı....
dedm sedef fırsat bu fırsat ara yayına bağlan dedim içimden,
ve yaptımda bir süre numarayı düşüremedim,en sonunda artarda arayınca düştü işte biraz beklettiler,reklamlardan sonra canlı yayına bağladılar beni,çok heyecanlıydım ismail yk la konuşcaktım
sonra esra ceyhan dedi nerden arıyorsunuz felan filan kendimi tanıttım heyecanımı onlarda anladı zaten
en sonunda ismail yk a sorunuz varmı? demek istediğiniz bişeyiniz varmı? die soruldu.....
bende aynen şöyle konuştum...
(((((((( ÖNCELİKLE ÇOK HEYECANLIYIM İSMAİL YK İLE GÖRÜŞMEK BENİM İÇİN APAYRI Bİ DUYGU BİAN TLFN DÜŞMİCEK DİYE ÜZÜLDÜM ,AMA ARTARDA ARAYINCA DÜŞTÜ ÇOK MUTLUYUM,ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM İSMAİL
SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM YANİ BU BİR AŞK DİYEBİLİRİM(Bu sırada alkışlar ooooo sesleri yankılandı stüdyoda)SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM BENİMLE EVLENİR MİSİN?)))))))))))))
dedim ...
stüdyo resmen yıkıldı sunucu şaşkın bir halde,ismail yk nın yüzünü öyle bir tebessüm kapladı ki herşeye bedeldi....
esra ceyhan dedi biz sizi yanlız bıralım konuşun dedi o sırada gülmeler felan.......
ismail yk dedi aslen nerelisiniz antalyalıyım diye cvp verdim yaşımı sordu 17 idim o zamanlar ama 21 demiştim reizl olmakta vardı işin içinde o yüzden 21 dedim ......
evet anladım diye cvp verdi
evliliği düşünüyormusunuz diye soru yönelttim,oda bağlı olduğu müzik şirketi evlenmemesi üzerine yasak koymuş 3 sene,yani müzik hayatında öyle bir kural varmış
bende tabi evliliği şuan için planlamıyorum dediği anda bi yandan üzüldüm çünkü evlensek dicem yaşım kaç 17 yalan söledim bide 21 im diye...
bi yandsan sevindim evlenmicek kimsenin olmıcak
esra ceyhan konuşma süresinin dolduğunu ve son sözlerimi söylememi isteyince seni çok seviyorum ismail deyip tlfnu kapadım .....
konuşmanın ardından bir süre bu olay konuldı yayında
2-3 sene oluyor bu olay belki izleyenler olmuştur...

Çok Yakında Dönücemmmmm....... xD

HüLya'M Seni ÇoOoK öZLüyoRuM

SidaL* Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla