Yeni bir başlangıç daha artık sen olmadan yaşamanın zevkine tam olarak ulaşmış durumdayım,zevkin doruklarındayım anlasana sen olmadan mutluyum ben hayatta verdiğim değer,sen olmadan anlam kazanıyor,sensizlik canımı yakmıyor,cehennemde yaşamıyorum artık.cennette sen olmadan mutluyum ben anlasana bırakta cennetimde yaşayayım nasıl olduğumu merak etme luzumsuz haberler ulaştırma bana,sende bensiz yaşa mutlu ol.yeni bir ben bulamasanda yeni bir insan bul kendine ama onuda benim gibi cehennemde yanmaya mahkum etme yalvarırım.Ben ateşler içinde yanarken kimse dönüp bakmadı bana halimi senden başka soran yoktu ama beni sen o hallere sokmuştun bir kere halimden sanane.vicdanın seni de cehennemin en derin en kızgın köşelerinde yakmaya başlayınca dönme bana istemem,kabul etmem senden gelecek olan sevgiyi,aşkı.yapma artık vakit varken vazgeçelim bu sevdadan vazgeçelim yaşanacak acılardan.mecalim yok dayanmaya mecalim yok senle geçireceğim bir güne daha yolun açık olsun bensizlikte,yolum açık olsun sensizlikte.
alıntıdır