Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2008, 15:34   #50 (permalink)
SidaL*
Banned

bitanem öncelikle çok üzüldüm ve seni en ii şu durumda ben anlayabilirim
şuan 20 yaşındayım lise 3 gidiyordum son sınıftım 17 yaşındaydım benimde bir sevdiğim vardı oda kürttü ailem öğrendi günlerce dayak yedim yemeden içmeden kesildim sırf bizim beraberliğimizi istemiyorlar diye....
belki usulüne uygun isterlerse verirler dedik lise bitti istemeye geldiler kavgalı dövüşlü geri gönderdi babam sana vercek kız yok bende diye,sonra bu beni kaçırdı,ama küçük bir dikkatsizlik yüzünden izimizi buldular ,sevdiğim çoçuk emniyette babama saldırdı sinirinden ırk ayrımı yapıyor diye,şuan askerde ve çok yakında geliyor günler var,ve benimde şuan nişanlanma gibi bir durumum var napcağımı bilmiyorum ....
askere gitmeden evvel ailemden gizli tam 4 yıl yürüttüm onunla,bütün çılgınlıkları yaptım,ölümü göze aldım,1 hafta hastanede yattım intihar ettimde...
birbirimizi çok seviyorduk kelimere sığmaz benim için cezaevine girdi asker öncesi,birini bıçakladı bana asılıyor diye...

bende defalarca ölmeyi denedim,ama anladım ki ölüm değil çare belki burdaki yaramı sarar ama ahirette beni ateşlerde yakar bu intiharlar...
sana diyebileceğim eğer sevginiz hala tazeyse bence biraz daha çaba sarfedin nişanlı olabilirsiniz ama biraz daha mücadele edin...
ama şayet yerinde ben olsaydım sevdiğime giderdim,ailem geride kalıcak ama bir ömürde sevmediğim insanla aynı yastığa baş koyamam heleki birini seviyorsam ....tabi bu benim düşüncem bitanem herkes benim gibi düşünmeyebilir,ne diyeceğimi bilmiyorum çok kötü bir duygu,ırk ayrımı yapmak beni üzüyor,kürtlerin iyiside var kötüsüde ama bazen aileler bunu anlamıyorhayırlısı olsun tek diyeceğim sevdanız tazeyse mücadeleye devam edin nişan engel olamaz gerçek sevenlere kavuşabilirsiniz belki
SidaL* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla