Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-14-2008, 20:08   #1 (permalink)
.CanDy.
●● ßαѕαяαмα∂ıм ●●

.CanDy. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 1 Hafta 2 Gün 6 Saat 30 Dakika 25 Saniye
Standart TuristLe BabaMa YakaLanDık :D =)

ArkadaşLar bunuda anlatmadan edemicem ..
Ailemle birlikte Alanya'ya tatile gitmiştik.
Gemi turuna çıktık.Bütün gün boyunca gemideydik.
Bikaç Türk aile vardı gerisi hep ArapLardı(Arap deyince esmer bişey düşünmeyin bizden beyazlardı yaw)
Kızlar vardı ama güzel olarak bi ben vardım.Genç Araplarda bu fırsatı kaçırırlarmı
Neyse yemek yerken filan bakıyolardı.Hep arap müzigi çalıyodu.Sıkıldık rica ettik Ankara oyun havası açtırdık çıktım oynadım.Hayran hayran baktılar araplar.Sonra onlarla beraber filan oynadık.İyice tanıştık.
Sonra birlikte resim cekindik.Sürekli yanıma gelip resim çekinmek istiyolardı.Babamda yabancı diye bişeyde diyemedi dese bile anlamayacaklardı...
Kuveytli olduklarını ögrendik.
Biri çok yakışıklıydı ama .O telefonuna resimlerimi çekmiş silmek için aldım elinden telefonunu.Bişey anlamadım geri verdim.

Bende bi kagıda I Love you yazdım.Şakasına yazmıştım onu hiç anlaşamadık bari ondan hoşlandıgımı anlasın diye o kelimeyi yazdım .Daha sonra İsmimi ve numaramı yazdım.Çocuga verdim kagıdı.Oda bana yazıp verdi ama ben bişey anlamadım ..
Neyse herşey güzeldi biz gemiden denize atlıyoduk.
Çocukta atlıcaktı elinde kalmış kagıt o anda babam varmış yanında tutması için telefonunu ve o kagıdı babama vermiş.Babamda okumuş tabi.Sonra beni çagırdı gösterdi işte o annn gülsemmi utansammı bilemedim.Rezil olmuştum.Babamda bana güldüüü =(
O Gün daha birok macerayla gün bitti.
Akşam bizimkiler anlatıp anlatıp güldüler olayı.
Teyzem 'Seda bak Kuveytlilermiş Seni verseydik o çocuga bi petrol kuyusu verirlerdi bize zengin olurduk'diye igrenç espriler yaptı.. halada hatırladıkça anlatırlar
Çok utanırım her seferinde

ıℓк ƒıяѕαттα ѕαηα gєℓмєк ιѕтє∂ιм
gєℓιρ кσℓℓαяıη∂α öℓмєк ιѕтє∂ιм
özℓє∂ιм вιтαηєм ѕєηι özℓє∂ιм
ѕєηѕιz уαşαмαуı вαşαяαмα∂ıм ..!
.CanDy. Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla