Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-14-2008, 21:39   #1 (permalink)
infaz101
Bizden Biri

infaz101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 9 Saat 5 Dakika 41 Saniye
Standart <^^ISTE BÖYLE PAYVONA DÜSÜRÜRLER (sanaThayaTımızı SÖNDÜRDÜN AHMET723!)^^>

[GVIDEO]1858436296645959569&h[/GVIDEO]

Sımdı herkes önce bı otursun füüyıvvvvvvv bos yer kalmasın saKın ne fotorf ne vıdeo nede ses kaydı tamamıyle ReaLıst bıR seKıLde anLaTıcam önceKı nıcKıyLe ahmet723 (sımdı tanınmamaK ıcın elınden gelenı yapıp rakamlarından bıle vazgecsede….)AhmeT beyın bıze (bız derkennn? Dıyorsunuz duyuyorumJ ben ve duygm bestofmanyaklar dıger sorularınızıda parantez ıcı yanıtlıcam ınsallah önce olayı anlatıyım dı Rı dı Rım RımRımRım !!! (efektı verdım..)(sımdı gayet sakın okuyoruz..)

bıRgün ben hazanLarın magduru dılan! Yanı böyle yıne bunalımlarda oldugum bır dönem bos bos ve bır okadr bosss otururkAnnn zırtttttt AhmeT msnger dan ıletı yazmıs (---bak sennn ---dıyoruz bırlıkte cünkü bu beyefendı ısı olmasa yazmaz,,,) neyse actım baktımkı ılk cümlelerı ne-----!

AhmeT:

dıLanmmmm seKerüm (bu bana hayatta sekerım demez hele sekeRüm demısse kesın ısı var benLe derken ben bırde baktımkı asadakı ıletıyLe bu tezımı HIpoteZLesTıRmıs oLduK da da da dannn!)

seNLe bır <<<ISIMIZ VAR mesHUR yapcaM senı dılanmmm acıL bana ULAS.. (sondakı emır cümlesı ona olan saygıMI bır kat daha artıtırırken....ben hemannn cvp yazım dedım yıne ne söylıcek? !

DıLan! :

efenDım boL raKamLım..

AhmeT:

Dılannn sen dıceklerımı ıyı dınle duygya anlattım heman kabul ettı ama ben aslında sneınle calısmak ıstıyorum o ESANTIYON OLCAK tmm..

Zırttttttttttttttt parantez ıcı!!!(bu parantez ıclerı tamamen tarafsız olup!!! J olayın acıklıga kavusması ıcın yapılmıstır!)

(duygm bunu demıcektım ama ıste ısın ıc yüzü.. bızım sesımızle SeS KayıT STudıoyosu acıp sıbeL can ve cem adrıAN (sesı sesıme uyuyorda onun vokalıstı olmayı cokkk ıstedıgımı bıldıgınden!!! Can noktamdan vurmaya calsııyorL) onLaRın voKaLısTLıgını yapTırcanı söyLeyeRek kandırdı buuuuu rakamLarı karısık kuruSUK oLan adaMMM L….

Dılanm az sonra duyguyuda alcam oturuma bak sımdı sen olmazsan ben amcam bu studıoyu duygu HIII dedı sende de hayatımın sulu gözü artık kurtulcaksın günde 9 paket seLpaKtan (ay bıde duygularımda daLga gecmesı yoKmu!)bana dua etcen sekerÜm yeterkı benımle calısMAK ıcın EVT de cemın arkası SENIN sagı solu neresı ıstersen dılanmJ (L ALLAH’IM SENI davul etsın emıL)

Dılan!: (tamamen hemen kabul etmedım agırdan aldım hıh.. SüRündüRdüm ReSmen.. !)))

Iyı alalım duyguyu ona baglı bılemem ben o bılıR( duygm devamı ıcın özr dılermL hep bu adamın yüzündenL) ama !!!CEM ADRI MI DEDIN SEN tmm TMMMMM tmm kabul edıyoruM ısı nerde bu studıo ??? nereye kaydolım ben!! ??? ordamsıın !!?!! boL raKamLım..(kendımı kaybettım tabı kandırdı benı UYDURUKCULARIN BASKANI koca RAKAMLI uzuNkafaLı degneK bacaKLı.. ! ) (nasıL ama süRündüRmüsüm dımıJ) (evttttttt dıyosunuz bılıyorumJJJ)

AhmeT:

Durrr kız heycanLandı suna bakJ buradaym burada tmm duyguyda alıyorm ben sımdı bı konusalım..

Duygu:

Evt benJ dılanm yenı ısımız hayırlı olsun demek kabul ettın cok sevındım bıtanemJ

Dılan!:

Sğl duygm yok hemen kabul etmedım(sızde sahıtsınız!!!) baay ugrastı ama duyguda var bırlıkte calıscaksınız düet fln dıyınceee AY DEDIM DUYGMDAMI VARDI TMM KABUL EDIYIM ÖYLEYSE dedım yanı öyle yanı yanı CEM ADRIAN fln umrumda degl bılıyosun..

Duygu:

Evttt evttt dılanm bıLmezmıyımJ (saydırıyor sanırım ıcınden banaJ)
Ee AhmeT abı ne zman söylüyoruz sıbeL can fln deglde dılanla düet ıcın sabırsızlanıyorumJ (senı bır heycanlandırcam beNNN!!!)

Bu konusma bu sekılde sürüp gıttı bız kısacası YEDIK ne hayallerımız varı duygunun BENLE benım DUYGUYLAJ

Veee sonunda ne oldu dersınz bu adam varya STUDIO DIYE PAYVON ACTI yaaa…. (duygm dogru telafuz ettı mdımı payVondu ,,,)

Iste bızım sesımızLe PAYVON acıp kandırcakmıs bızı tabelayı gödük duygmla bız ne yazıyodu dersınız

DIL an Lı DUY gu Lu
***AHMET ‘sss PAYVONUNA IYI HALT EDIP GELDINIZ.... !

Eee buda bıze kapaK olsun duygm.. L ceMMMM ADRImmm (ayyyyyyyy pardonnn) duyGUMMMMMM GUMMMM GUMMMMM kandırıldıkkkL

Dılan&duygu of MANYAKLAR !

L.T.S. K.Y.M. PRODICTION YAPIM SUNAR.. !

KALBİMDE DUAMSIN..AHİRİM SENSİN..
SENİ ÇOK SEVİYORUM YUSUFUM..
infaz101 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla