ManYak SidaL* ile bizim mahallenin Delikanlısı Memo Evet Arkadaşlarr Manyak(manyhak?) karıcım SidaL* öyle böyle değil akli dengesi bozuk 1 ay önce bizim mahallenin suyunu çıkardı.Geldi şimdik bizim eve gittik geldiği günden itibaren bütün çocukları ayarttı Bizim kara bi çocuk vardır adı Memo Gece Şimdik çocuk bizim evin önünden geçerken camdannn __Memoş Memoş gel Aşkım Gel demez mi gece gece çocukta aynı Sedef gibi manyağın tekii Ciddiye aldı(Memoş dememesi kaydıyla tabii kızdı biraz Bizim Memoş) aslında Sedef dalga geçiyo Bi baktık 20 dk sonra falan çocuk merdivenle geldi Ben bi yandan bağırıyom: __Lan Memo babam görcek de get işin gücün yok mu diye Sedef bi yandan bağırıyo: __Memo Beni seviyosan gel son görüşmemiz olabilir Beni özlemicen mi? Ne biçim delikanlısın sen diye bağırmaya Çocukta gaza geldii  Merdivenlere tırmanmaya başlamaz mı 2. kata Allahtan tırmanamadı bizim alttaki Gülseren teyze yakaladı Biz hemen gülseren teyzeyi görünce camı kapattık kadının bide çok cırtlak sesi vardır = (fardır?) Memoooooooooo diyee bi bağırdı   Memo tabanları yağladı Nasıl kovaladıysa Gülseren Teyze 1 aydır yok(yhok) bizim Memo 1 gün kaldı başıma ne işler açtıı Çok delüü valla çağırmayın evinize falan  $AKA $AKA 1 gün içerisinde öyle mükemmel şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum "Türkçemizi düzgün kullanmaya özen gösteriniz"
Konu FairyInTheFog tarafından (05-20-2008 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir..
|