Sen Benim Çocukluk Anılarım Olmalıydın... Bir piyano sesi duyuluyor çok uzaklardan Sen benim çocukluk anılarım olmalıydın aslında.. Ansızın yıllar öncesinden kopup geliveren bir yüz.. Çıkmaz bir sokakta karşılaşmalıydık Birbirimizin yüzüne öyle bir bakıp Bir yerlerden hatırlamalıydık.. Ardından bakarken gözümde canlanıvermeliydi Kumdan kale yapmaya çalışırken Dalgaların mızıkçılık yapıp bozuvermesi yaptığın kaleyi Ve gözünde biriken çocuk yaşlarıyla baktığın yüzüm... Senin çocukluğun benim ilk ergen hallerim... Sen benim çocukluk anılarım olmalıydın aslında... Onu bir yerlerden tanıyorum demeliydim soranlara... Ortak tanıdıklarımız olmalıydı Ortak anılarımızdan fazla... Geriye dönüp baktığımda Zihnimde canlanıvermeliydi.. Yürüyen bir su gibi büyüyüveren Yetişkin bir adama dönen çocuk gözlerinin hali.. Sen benim çocukluk anılarım olmalıydın aslında... Çocukluk yıllarımla gençlik yıllarım arasında kalmış Kocaman çocuk gözleriyle gülümseyen Erken büyümüş olmanın verdiği hüzün yüzüne asılı kalmış Genç bir adama dönüşmüş bir çocukluk anısı..olmalıydın..aslında...
__________________ YeteR yıLdıRım DemiröRen Yeterrr..!! İstiLa DeğiL,İstiFa Et ! KemaList DevRimCi... |