allah sabıır versin canım öncelikle ama herşeyde bir hayır vardır yaşanan herşey insanlar için iyisiyle kötüsüyle bu dünyada yaşıyoruz acıyı ve mutluluğu çekiyoruz.benden sana tavsiye artık ne anlarsın bilemiyorum beni sakın yanlış anlama acımı anlamıyorsun diyebilirsin ama şu hayatta okadar çok daha önemli şeyler varki.ben hayatım boyunca okadar şey gördüm yaşım belki küçük olabilir ama çok şeyler gördüm aşk mış arkadaşlıkmış dostlukmuş hepsi bir yere kadar.insan dünyaya yanlız geldi yanlız gider inan bana hiç birşey aşk değil aradan bir yıl geçer belkide 5 yıl geçer bilemeyiz ama acının gün geçtikce hafifler ve bi bakmışsın kendine yeni hayat kurmuşsun.kendini bukadar yıpratma allah sana bu canı verdi ki yaşamasınıda siz bileceksiniz.bu hayata kolay gelinmiyor ve yaşamakta kolay değil.bu yüzden kendini salma.iyi yanını düşün yanında ailen var başını koyabileceğiniz bir ablanız belkide abiniz yada anne yada babanız olmaya bilirdi.bu yüzden buda allahtan diyip kendinizi toparlamaya bakın salmayın.tabiki kolay değil birden unutmak yada güçlü olmak ama en azından sizde kendinizi bırakmayın.söylediğim gibi herşey insanlar için...bunları yaşanamız gerekiyor belkide bir sınavdan geçiyorsunuzdur...
__________________ .................................. |