Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-17-2008, 00:04   #1 (permalink)
asker_kizi
`ѕєяѕєяι göηℓüм´

asker_kizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 6 Saat 19 Dakika 41 Saniye
Exclamation Neden asker oLmak istiyorum? & nickimin anLami...

Buraya üye oldugumdan bu yana ilk nickim asker_kizi.
Bircok üyenin merak konusu olmu$ artik öm felan aldim msnde sorular felan.
Herkese tek tek anlatmaktansa buraya hepsini yazayimki merak eden okusun.
Uzun ama sonucta ögreneceksiniz
"kizi" diye babami asker sanmayin,asker olmak isteyen benim...
Ama $öyle bi mantikli dü$ünün...
ben Türk askerlerinin kiziyim.$ehit edilen askerlerimizin kiziyim,bacisiyim.
O halde nickimde bir yanli$lik yoktur (:
Asker olmak nerden esti diyorsaniz buyrun okuyun :

2006 senesi idi.yaz tatilinde türkiyeye uctuk her sene oldugu gibi
ama ben türkiyeyi bi tatil yeri gibi görüyordum.orasinin benim vatanim memleketim oldugunu farkinda degildim .canakkaleyi gezdirdi babam bizi sehitliklere yaklasirken icimdeki dertler bosaldi allah sahidimdir bir kus gibi hafifledim resmen uctum orada.sonra oradaki ortam cok güzeldi agladim bombos alanda bi sikilik hissetim sehitler ölmez derler ya ölmediler hissettim o kadar sikiydi ortam yanimda vardi bütün sehitler biliyorum hissettim... kardesimdede dedim seher bak hissediyorum yanimizdalar...
sonra almanyaya döndük 2007 ayinin ocak-subat aylari arasinda ben her gece ayni rüyayi gördüm
savas vardi benim rütbem üstegmendi heralde amerikalilar türklere karsi
o kadar karanliktiki savas ortami o kadar cok kursun yagiyorduki ama hicbiri bana isabet emiodu ben firtina gibi aralarindan siyriliyordum
derken 2 tane nur yüzlü beyaza bürünmüs teyze geldiler
kizim sende bizimle namaz kil dediler gittim bütün askerler secdeye indik allahuekber ile kalktik ve bütün askerler telbiye etmeye basladi lebbeyk allahüme lebbeyk
her seferinde burda uyandim rüya bitmedi ama hep burda uyandim 2 ay boyunca sonra bidaha görmedim bu rüyayi
sonra amcamlar türkiyeye uctular amca bana canakkale hakkinda kitaplar getirin dedim sagolsun 2 tane getirdi ve kendine aldiginida bana okumam icin verdi 2 gün icinde canakkaleyi ezberledim okurken agladim savas gözümün önünde oluodu
kinali kuzularin albümünü aciodum okurken tüylerim diken diken oluodu
o günden sonra TV asker ,sehit türk bayragi görsem agliyor istiklal marsini duyunca tüylerim diken diken oluo
türkiye benim icin artik bi tatil yeri degil yuvam memleketim vatanim oldugunu anladim
28.12.2007-06.01.2008 türkiyedeyim
asker olma istegimden sonra ilk defa trye uctum o kadar heyecan vardiki icimde
babam trye ucuoz deyince bayragima bakip agladim sevincten
ucaktaki 3 saat gecmek bilmei ölüyordum
ama sonunda istanbula indik ben hawasini derin derin icime cektim
off beaa türkiyem off bak askerin seda geldi dedim
o kadar mutluydumki
sonra eskisehir ucagina bindik memleketime ucuyordum ucaktan indik valilzleri alldik
sokaga ciktik ben topraga kostum memleketimin topragini avucladim ve öptüm hawasini derin derin icime cektim hasret bitti eskisehirim askerin geldi dedim sevincimden agladim
10 gün gezdim tozdum ama o kadar farkli bakiyordumki türkiyeye insanlarin yüzüne surati aSik seda herkese gülümsedi memleketindeydi cünkü
yollarda yürürken yerlere emin basiodu cünkü atalarinin biraktigi topraklara basiodu ayaklari
almanyadaki gibi kiraci gibi degil atalarimin anlinin aki ile kazandiklari topraklarda
benim toprkalarimdaydim kostum costum eglendim yilbasina memleketimde girdim
askerler gördüm eskisehirde görünce yüregim deli gibi atti rüyalarimdaki silah arkadaslarimdi onlar
onlara selam cakmayi cok istedim ama cesaret edemedim nedense hala memleketimde olduguma inanasim gelmiyorduu
sonra ayrilik vakti geldi seda icin
almanyaya dönme vakti
son gece yattim eskisehirde bavullarimiz toplanmisti akrabalar yolcu etmek icin geldiler
son aksam ciktim balkona aah eskisehir aah 10 gün bitti sedan gidior askerin gidior dedim almanyada yine yabanci damgasi yigecek askerin ama olsun ama buraya yeniden döndügümde bana almanci dencek buna dayanamiyorum eskisehirim ben almanci degilim icimdeki vatan askini kim bilioda bana almanci dior dedim ama sen biliosun eskisehirim dedim sen biliosun benim ne oldugumu almana benzebilirim ama bu bedenin icindeki Kan türk milletinin kanidir dedim ben bu topraklari feth edenlerin kiziyim ben türkiyenin evladiyim isteyen ne derse desin ben buyum ben türküm dedim haykirdim aksam vakti balkonda aglamaya basladim
almaya geldiler bizi otogara götürmek icin bindik otobüse 6 saat istanbula gidiyoruz yol boyunca ne kadar gülsemde icimde bi agri vardi yüregim kan agliyordu aklima geldikce agliyordum son defa baktim türkiyeme ölümlü dünya belki bidaha gelemen diye benim 2 büyük hayalim var 1.asker olmak,2.son nefesimi eskisehirimde vermk almanyaya döndügümüzden beri geceleri yüregimde bi sanci ile yatiyorum hissediyorum o sanciyi bu rüya benim hayatimin dönüm noktasi oldu vatanimi tanidim
o terör olaylari basladginda insanlar mitignlere gitti türkiyede ben burda elim kolum bagli diye agladim yerlere yattim aglayarak Allah ve kardesim sahidimdir elimden birsey gelmiyor diye agladim yerlere yatarak ben türküm almanyada ne isim var diye awaz awaz bagiramiyorum diye teröre inat astim Türk Bayragimi yatagimin basina her gece onun altinda uyudum türkiyeye ucmadan son aksam yattim izledim sonra kalktim bayragimi öptüm dedim yarin seninleyim türkiyem kardesim bana "salakmisin" der gibi bakti ama ben bayragimla konustum o gece o heyecani bidaha yasayamam
türkiyede her günü son günnümmüs gibi yasadim asker olamicam ama belki burda ölürüm diye ne olmak istiosun diye soranlara asker dedigim zaman gülüyorlar askermis diye ama neden olmak istedigimi bilmiyorlar ben asla asker olupta vatanim icin nöbet tutmayacagim bunu biliyorum ya en cok o koyuyor bana asker olmak istiyorum diye arkadasim aylin bana bi askeri künye hediye etti üzerinde adim soyadim dogumtarihim ve eskisehirim yazior sagolsun arkadaslar komutanim yada asker diorlar
bi keresinde o kadar gururlandimki yagmurlu birgündü burda okuldan ciktim tramway duragina gidiodum yagmur yagdigi icin herkes tek sira korunmanin altina girmis hazir ol durusu herkeste bende önlerinden gecmem lazim önlerinden öyle bi gurur icinde gectimki sanki onlar benim askerimmis gibi komik gelebilir ama ben o an o kadar duygulandimkii bütün gün nesem yerindeydi Allah sahidimdirki ben agliyorsam eger ayina yildizina kurban oldugum türkiyemde asker olarak nöbet tutamayacagim icin agliyorum ve yine Allah sahidimdirki bu beden bu dünyada yasayacak oldukca icimdeki bu ates asla sönmeyecek

Bazen durduk yere agliyorum...Sirf memleketimi özledim diye...
Ben bir Türk olarak almanyada okumayida istemiyorum.
Internetten Lise videolari acip uzun essek oynayan ögrencilere bakip aglayan kac ki$i gördünüz?...

i$te buda benim hayaLim...

asker_kizi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla