Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-18-2008, 22:35   #1 (permalink)
»GaмzeLiCoCuk«
EsмeR MeLeqiм...

»GaмzeLiCoCuk« - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 2 Gün 14 Saat 32 Dakika 41 Saniye
»GaмzeLiCoCuk« - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Röportaj ----> Fundiii

Evet Sırada ''Fundiii'' NikLi Arkada$ımız Var..BakaLım Ne CevapLar Vermiş Bize

Genel Sorular

Adın, yaşın(doğum tarihin), burcun nedir?
- Funda,, 21 ya$indayim: 2O Nisan '87,, Koç

Esmer mı? /Kumral mı? / Sarışın mısın?
- Esmer

Göz rengin nedir?
- Gayfe rengi

Boyun ve kilon nedir?
- 1m60 , tam 50 kilo

Nickin neden “ Fundiii”?
- Aboo, çok uzun hikaye Ama anlaticam::
Benim Mehmet-Can diye bi kuzenim var. Bundan bikaç sene önce, daha bebek oldugu için henüz "anne-baba" dan ba$ka bi kelime bilmiyordu. Bi gün onu odamda yakaladim, çekmecemin birini açmi$ kerata, içindekileri kari$tiriyordu.. Bende "Napiyorsun sen?" diye bagirinca,, o bana dogru döndü ve " hiiin Fundiiii" dedi... Ben tabi bunu duyunca yerlere yikildim.. Ayrica benim ismim onun ilk kelimelerinin arasinda olmasindan çok duygulanmi$tim.. I$te O günden beri, ailem ve yakin arkada$larim bana Fundiiii der

Okul-İş kısaca bahseder misin?
- Yüksek okul 2. siniftayim; Ingilizce-Almanca ögretmeni olmak istiyorum, Allah nasip ederse.

Sigara yada alkol kullanıyor musun?
- Maalesef sigara var... ama tiryakisi degilim, öyle bazi bazi içerim... Ama $imdiye kadar agzima alkol degmedi, aramiz bozuk

Tuttuğun takım var mı?
- küçükken GS'liydim..Sonra Ilhan Mansiz'a a$ik oldum ve Be$ikta$'a göçtüm...Ileride belki Trabzonspor'a transfer olurum...çünkü Ni$anlim Karadeniz'li...

Hobilerin ve Fobilerin nelerdir?
- Hobilerim: Internet (Tatlia$kimkolik),, Halay çekmek,,horon tepmek, kolbasti oynamak ve bütün kizlar gibi: Ali$veri$ yapmak!!!
-Fobilerim: örümcek ve kelebek
(Tamam örümcegi anladiniz ama niye kelebekten korktugumu sormayin, bende bilmiyorum!!)

En büyük takıntın nedir?
- Ailemden hariç kimseye ayaklarimi göstermem..! [Ayak parmaklarim çok büyük çünkü!!]
-Ellerimin temizligi... sürekli ellerimi yikarim

En büyük hayalin nedir?
- Ilk olarak Ögretmen olup hayatimi garantilemek, sonra evlenmek ve balayina tropikal bi ülkeye gitmek..Sonrada çoluk çocuga kari$mak ...In$allah!

Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin?
- üniforma,topuz ,dudak boyasi ve topuklu ayakkabi...: Ben Hostes olmak isterdim bea!

Giyim tarzın nasıldır? / Kullandığın parfümün markası nedir?
- Bi gün sportif olurum, ertesi gün klasik.. Durumuma bagli.. okulda genelde kot pantolon, spor ayakkabisi giyerim. Bi yere gidince de daha $ik olmayi severim.
-Parfümüm: Guess Pink

En istikrarlı olduğun konu nedir?
-Bi i$e ba$ladimmi, bitene kadar birakmam! Yarim yapilan i$leri sevmem..Mesela $u an Sorulari cevapliyorum, bitirmeden de kalkmam pc'nin ba$indan..Yarin için bi yigin dersim oldugu halde!!

Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisidir ?
- Tam bana $u an sorulan soruya !!!

En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir?
-En begendigim huyum: Tuttugunu koparanlardanim.. Inatçiyimdir! Bence bu bir kalitedir.
-En begenmedigim huyum: Koç burcu olanlar bilir, bazen nereye vardigimi bilmeden, ba$imi egip doooogru duvara çarparim! Yokkk öyle gerçekten ba$imi duvarlara çarpmiyorum ama lafin geli$i i$te.. demek istedigim, bazen lafimi bilmeden konu$uyorum ve kar$idakinin kalbini kiriyorum.. Sonra da pi$man oluyorum ama çok geç olmu$ oluyor!!

Nasıl bir kişiliğe sahipsin?
- Herkeze ayak uydurmaya çali$an, cana yakin, esprili, ama Keçi gibi Inatçi,Sabirsiz, Cadaloz, ve Sinirli..!!

Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın?
- Koç burcu "sabir" nedir bilmez!! anlami$sinizdir sanirim,, iki saattir bunlari anlativatirim!..

En sevdiğin renk nedir?
- Giysilerim genelde siyah, beyaz, gri renginde ama en çok sevdigim renk: Turkuaz!

Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin?
- Belirli bi müzik tarzim yok, türkçe olsun, ne olursa olsun, her$eyi dinlerim: Pop, Rap (Sagopa-Kolera), Rock (Emre Aydin), Türk Sanat Müzigi , Gaydiri guppak Cemile, Anadolu müzikleri vs, vs. Ama $u an en çok Sercan'in, Gülben Ergen'in, Demet akalin'in ve Best of Emrah'in albümlerini dinliyorum.

En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?
- Sercan - Kolay mi?
Neden: Sözleri anlamli oldugu için.

Dinlemek isteyen varsa reklam yapiyorum: http://youtube.com/watch?v=mM70siwGlkw

Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı?
-Sesim güzel olsaydi $arki söylerdim ama maalesef karga sesi gibidir ma$allah!!
Bundan 5 sene önce folklor ekibi kurduk arkada$larla..$imdi fazla vaktimiz olmasa bile, bize sunulan bi firsat oldumu hemen atlariz sahneye, $akkidi $ukkudu oynariz Bu bizim sanatimiz i$te..
Forum'a bi kaç videomuz bulunuyor sanirim.

En sevdiğin yazar kimdir ve ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
-Genelde a$k'la ilgili veya ibret verici romanlar okurum. Halit Ertugrul, Re$at Nuri Güntekin'in eserleri gibi..(Y.Dökümü, çali ku$u...)

En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir?
- Step up 1 ve 2 $u an en begendigim filmlerdir Tavsiye ederim! Bilmiyorum türkçe versiyonu varmi?
Aktör: Matthew MacConaughey'e bayilirimm
Aktris: Fahriye Evcen !! Erkek olsaydim ona a$ik olurdum!!

Benzetildiğin biri var mı?
- Bi gün kuaföre gittim, Saçimi yapan kadin beni Nükhet Duru'ya benzetti !!! iyyy! istemiyorum ben birine benzemeyi,, onlar bana benzesin!!
Illede ünlü biri olmasi $artmi? çünkü ben en çok Annem'e benzerim !! çok güzeldir kendisi hehe

Normal bir günün nasıl geçiyor?
- Sabah uyaniyorum...okula gitmem gerekiyorsa, "bi 5dakka daa" diyorum...iki saat sonra kalkiyorum. Okulda sürüne sürüne ömrümün 6 saatini harcadiktan sonra eve geliyorum, yemek yiyorum, pc ba$ina oturuyorum...Tuvaletim gelmezse,, uykum gelene kadar öylece duruveriyom! Koltukta Popomun izi kaliyo -afedersiniz-!
Yatagima girdigim anda, A$kim'a çagri atiyorum, o beni ariyor ve bele$ oldugu için, bir iki saat konu$uyoruz..Bazen telefonda uyuya kaliyorum.. Benim günlerim böle garii netcen...

Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?
- Belçika'da ya$iyorum...çok berbat bi yer ama napalim, ali$mi$iz bi kere.. Yilin 360 günü yagmurlu geçiyor, kalan 5 günüde kar yagiyor..
Di$ari çikinca ya ali$veri$'e giderim, ya arkada$larimla bulu$urum, yada dügünlere giderim (ba$ka i$im yok tabi, ille de göbek atcem, yoksu olmeyo arkide$!).. Bunlar hariç fazla eglence yeri yok burda.. Diskotek denen yerede ayak basmadim $imdiye kadar.. ilgimi çekmiyor.

Ic Dünyaniza Ait Sorular

Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?
- Aslinda yanlizlik güzel bir$ey, tabi geçici oldugu zaman. Insanin bazen kafa dinleme ihtiyaci oluyor..i$te o zaman yanlizlik benim en iyi arkada$im diyebilirim!

Keşke kelimesi ne ifade eder sana ?
- Pi$manlik... Bence o kelimeyi sözlükten yok etsek iyi olcak. Biri "ke$ke" deyince demekki çok üzgün..Bir$eylerin degi$mesini istiyor ama yapamiyor..çaresiz kaliyor garibim..

Kolay bağışlar mısın? /Kin tutar mısın?
- Bana yapilana bagli... 15 senelik can dostumun bana söyledigi iki kelime yüzünden onu hiç bir zaman affetmedim, vede affetmem. Kin degil bu! Sadece kendime olan saygimdan...Kimse bana böyle laflar edemezdi, Can dostum etti.. Pi$manliktan tirnaklarini yiyodur $imdi..Ona afiyet olsun derim!!

Yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
- 1. "Adimizi Dötlere yazdirdim" diye bi klip çevirdim, En iyi arkada$im Yesiiboop için! Ama onun bundan haberi yok..daha göstermedim!!

2. Megastar Ajdar'in "çikita muz" klibini taklit edip youtube'e koydum..ayrica Rober Hatemo'nun taklitinide yaptim...tanidiklarim gördü klibi, fena rezil oldum!

Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir?
- "Seni Seviyorum"
-"Yemegini yedinmi kizim? Karnin doydumu???" Annem çok sorar...merak ediyo midemin durumunu

Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler?
- A$kim ... :'(

Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
- G. Bush'un dedesi olurdum, önce karimi, sonrada kendimi vururdum

Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın?
-Korkularim: Hayallerimi gerçekle$tirememek ve hedeflerime ula$amamak
Özlediklerim: Kankiii'mle kolkola gezmeyi...Onunla $arki yazip söylemeyi...Simit, peynir, zeytin ve domates yemeyi... O iyi biliyor neyi kastettigimi.
Sevdiklerim: Ailem, A$kim, Kankiii'm ve en iyi arkada$'im Yesiiim

Hayatta ne olmasa herşey daha güzel olurdu?
-Aci, umutsuzluk, para ve ihanet

Bir canlı ne için intihar eder, özellikle de insan?
-Elbette onu uçurumun kenarina sürükleyen biri vardir! yoksa kendi istegiyle gelmez oraya garibim.. Bazen cinnet geçirir,kendini dahil,herkezi öldürür, bazende hayat onu canindan o kadar bezdirmi$tir ki, çaresiz kalir, tek çareyi intihar'da bulur..
Kedilerde intihar edermi$ diye duydum..ama o niye ölmek istiyorsa artik anlami$ degilim!

Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir?
- gülmek, kahkaha atmak!!!

Şu an olmasını istediğin birşey var mı?
- Derslerimin kendiliginden bitmesini isterim !! Ayol bu röpartaj ne kadarda kiymetli benim için! Saat kaç oldu, daha halen bitiremedim!

Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer neresi?
- Mugla'da olmak isterdim... Orda 2sene ya$adim,çok güzel bi yer gerçekten.. Kokusu bi ba$ka.. çok özledim orayi!

Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri?
- Sarmisakli Scampi !!!!

İzlemekten keyif aldığın tv programları nelerdir?
- Yaprak Dökümü. Bu dizi günlerce sürse, hiç bikmadan izlerim!!!

Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu?
- "Horoz TV" diye bi program yapardim..
Denizli'nin komik insanlarini konuk ederdim

Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir?
- Namusum

Çocuklarla kolay anlaşabilir misin?
-Onlarla ister istemez anla$mak zorundayim, cünkü ögretmen olmak istiyorum!! anla$amazsam vay halime!! Cocuklari çok sevdigim için onlarla bi problemim yok.

Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?
Aşk: -Olmasa Olmaz!!
Sevgi: - Insanlarini birbirine baglayan bir duygu
Hayat: - Fani, kisa ama güzel
Dostluk: - Degeri çok büyük benim için
Para: - Fazlasi zarar...
Ölüm: - Yakinda ziyaretimize gelecek olan bi dost
İş: - Uykularimizi bölen, bo$ vakitlerimizi çalan bi zaman kayibi...

Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın?
- Dürüstlük seçebilecegimiz en dogru yol,, ve gerçegi söylemek veebilecegimiz en dogru cevaptir!

Bir gün bırakıp gitmek zorunda kalıyosun yaşadıgın şehri, giderken ne götürürsün kendinle?
-Kendimi !

Niye biter tüm masallar en güzel yerinde?
-Insani delirtmek için !!!

Bir kelebeğin ömrü kadar yaşam biçilse, o günü nasıl değerlendirir ve nasıl yaşamak isterdin ?
-Bana bu kadarcik ömür verdigi için, yinede Allah'ima $ükrederdim ve aklima gelen bütün delilikleri yapardim

Gün içinde en çok hangi duygu hakim olur sana?
-Özlem...

Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin?
- Ortadaki parça olmak isterdim... çünkü o parçay çok aranir, zor bulunur..

Seni anlatan bir şiir istesek senden?
-BEN SENIN YASADIGIN GIZLI BIR MECERAYIM,
ANLATILMAZ BIR ROMAN, KAPANMAZ BIR YARAYIM,
SIGINDIGIN LIMANLAR UNUTTURMAZ
BENI, BEN SENIN YUREGINDE EN BUYUK FIRTINAYIM.
Bu $iiri bi sitede bulmu$tum... Kisa ve öz, beni anlatiyor i$te

Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın?
Tabi canim,, ne demek?

Bu benim en iyi arkada$im: Ye$iiiBoop! Gözlerine baksaniza ya!! Deli oluyom ben bu resime!

ASK Hayatinizla ilgili Sorular

Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?
- Ikiside apayri benim için... Aile çok kutsaldir.. Hayatinin ba$indan sonuna kadar seninledir.
Sevdiginse, Hayatinin herhangi bi aninda gelip, sana ömrünü hediye ediyor, sende ona kendi ömrünü feda ediyorsun..
Hem aileme, hemde sevdigime canim feda olsun. Ama ikisinin arasinda biri bi yanli$ yaparsa, hakli olandan yana olurum herzaman

Sevdiğin biri var mı? / Ona şu an ne söylemek isterdin?
- Var tabii Halit'im!! ::
Seni Seviyorum, Öküzümm!!

Sevdiğin için neleri göze alırsın?
- Elimden gelen her$eyi...

Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona süpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın.. ?
-Kiz karde$i varsa, onla bi plan hazirlarim; evlerine gidip sevdigim erkegin odasina giderim (o yokken tabi), yorganini açip, yatagin içine gül yapraklari birakirim, birde onu sevdigimi ilan eden bi mektup
O zaman sakin beni sevmedigini söylemesin! onca emek verdim, bo$unami lee??

Aşk herşeyi affeder mi?
- Ihaneti ve yalani affetmez!!!

Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır?
-Uzun boylu, esmer, ye$il gözlü, klasik giyim tarzli, biraz süslü, .... hihihi ni$anlim bunlarin tam tersi yaw! Ama onu sevdigim için, tipi mipi umurumda degil, o dünya'nin eeeeennnnn güzeli benim için!!

Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir?
- Agir ba$li, yufka yürekli, oturakli, az ve öz konu$an, yeri geldimi de deli dolu ve $akaci.. ikisinin arasinda bi remix olmali i$te

Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun?
- Onla elele gezmek, sohbet etmek, veya hiç konu$mamak, sadece gözlerine bakmak...
Eglenebilecegim heryere onunla gitmek (çünkü o olmayinca eglenemiyorum..)

Boyundan büyük sevdi mi yüregin ?
- Ohooo...hemde kaç kere!!

Hiç birisi için ağladın mı?
- Aglamak ne demek,,feryad ettim kaç gün, kaç gece!!

Tatli Askima Ait Sorular

Forumu nasıl buldun ?(Google ya da tavsiye v.b )
- Fotomontaj için resim ariyordum, Google'da "güzel resim" yazdim...Tatliaskim.com çikti.. tikladim ve resim aradigimi bile unuttum!! sahi ben o fotomontaji hiç yapmadim! $imdi hatirladim!!!
Tiryakisi oldum ben bu forumun!!

Ne kadardır bu ailenin içindesin?
- Nisan 1'den beri..$aka degil!! 1 buçuk ay oluyo i$te

Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?
- Eglence bölümünde ömrüm çürüdü!! bi türlü çikamiyorum ordan!! Itiraf ediyorum'a bikaç katkilarim oldu.. Enteresan ve gizemli olaylar'a ugruyorum bazen, sonra bikaç üye resimlerine bakiyorum, SidaL sayesinde "$akamatik" bölümüylede tani$tim sagolsun kendisi
Egeliler grubuna ait oldugum için oraya girip $öyle bi :"Arkide$leee, nedivatisiniz, oturuvatimisiniz????" diye çiglik atiyorum, millet hayret ediyo, ben bu $iveyi nasil kaptim diye..(Anneannem sayesinde..).
Ama aslinda hemen hemen bütün bölümlere girmeye çali$iyorum.

Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden?
- Offf off, ben ömrümü adadim Tatliaskim'a !!
Nedenmi?? $u an ögrenci odamda yapayanliz oldugum için, ve Forumdan ba$ka bi Dostum olmadigi için burda kaliveriyorum..çikamiyomda!!

Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedenini paylaşır mısın?
- SidaL çünkü abime alcam ben o kizi..Bi $ekilde tavliyorum onu oda halinden memnun zaten!! dimi kiz??
** Lütfen beni banlamayin,, $aka yapiyorum, benim burda kimseyi tavladigim yok!

Birde canim Kankiii'm ARIZA_KIZ var,, ama onu forum di$indada seviyorum
Ve son olarak Askom, Yesiiiboop var ama bu aralar kayiplara kari$ti, nerde oldugu belli degil..

Forumda en fazla kızdığın isim ve nedenini paylaşır mısın?
- Hiç kimse yaww, ben herkezi seviyorum! Ama bi kaç hafta önce, bi üye bana Ö.M atti, $unu diyordu: "Selam CANIM, nasilsin, neredensin??" falan filan.. Tani$miyoruz etmiyoruz, ve üstelik kendisi erkek, bana Canim'li cicimli konu$masina bozuldum..

Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler kim/kimlerdir?

ARIZA_KIZ, canimm kankim o benim, tamam gari herkez anladi, niye tekrar edip duruyosam?? , SidaL: Müstakbel yengem, benim sari böcegim, Gülesevdali: hem$om oluuu gendisi..gül gibi geçiniyoz
Peart: fazla konu$mu$lugumuz yok ama herkezle anla$iyor, üstelik çok komik bi ki$ilige sahip, iyi biri yani

Forumda anlaşamadığın isim/isimler kim/kimlerdir?
- öyle biri yok..

Forumda seni en fazla üzen olay nedir?
- 2. Slogan yari$masina katilamadimm uhuhuhu!!

Forumda seni en mutlu eden olay nedir?
- Forumum ta kendisi

Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
- çok güzel bi forum.. benimde bitane vardi ama bunun kadar olamadi.. sinekler uçu$uyor içinde!!
Hedeflerim: Forumu ele geçirecegimm!!! nihahaha $aka $aka, öyle bi kabiliyetim yok ki!

Yöneticilerden bir rican var mı?
"Gülümsemeler" bölümüne daha çok smilie eklenirse sevinirim.. o kadar tembelim ki "fazlasi" üzerine tiklamak zor geliyo...Ü$eniyorum!

ps: »GaмzeLiCoCuk« 'a te$ekkürler

Rica Ederim..GüzeL RöporTajın iÇin aSıL Ben Teşekkür Ederim..
Hep Aramızda oLman DiLeğiyLe

»GaмzeLiCoCuk« Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla