05-20-2008, 16:36
|
#1 (permalink)
|
| i'αм иoтнiиg
Konular: 1184
Ruh Halim: Rep puanı:1369534 Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 59 Dakika N/A | |Röpörtaj »» Chocolate_xD Siradaki röpörtajimizda 'Chocolate_xD' nickli 'Melek' arkadasimizla.Keyifli okumalar..
Adın, yaşın(doğum tarihin), burcun nedir? - MeLek 09,03,1993,BaLık
Esmer mı? /Kumral mı? / Sarışın mısın? - Esmer
Göz rengin nedir? - Kahverengi
Boyun ve kilon nedir? - 1,65 ,40
Nickin neden “ Chocolate_xD ”? -Arkadaşlarım çikolata Diye çağırdıkları için
Okul-İş kısaca bahseder misin? - Lise 1 öğrencisiyim-Muhasebe Bölümü
Sigara yada alkol kullanıyor musun? - Hayır
Tuttuğun takım var mı? - Fenerbahçem Biricik Sevgilim senden başka kimim var benm -Fenerbahçe
Hobilerin ve Fobilerin nelerdir? - Gezmek,Müzik Dinlemek Fobilerim Kedilerden Nefret ediyorum
En büyük takıntın nedir? - Karnımda Tikim Var =)
En büyük hayalin nedir? - Muhasebeci olmak
Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin? - Anaokulu öğretmeni
Giyim tarzın nasıldır? / Kullandığın parfümün markası nedir? - Ortama göre Ama genellikle Spor/BELİSSİMA Ve esyum
En istikrarlı olduğun konu nedir? -Sevdiğim herkes
Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisidir ? - Sevgilini Seviyormusun Die sorulduğu zaman asla Cevap veremem
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir? -Beğendiğim Sıcak Kanlı olmam Merhametli olmam-Beğenmediğim Çok Duygusalım Herşeye Ağlarım Çok ufak bi konu Bnm büyük bi sorunum olur
Nasıl bir kişiliğe sahipsin? -Duygusal- -Sevimli -MerhametLi -İnatçı -Kıskanç Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın? -Sinirli Değilim Ama damarıma basıldığı an xD
En sevdiğin renk nedir? - Fıstık Yeşil
Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin? - En çok Dinlediğim Müzik Türü Slow -Farketmio
En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? - Dj_Yıldırım_Gozlerine Bakıyorum Bni ağlatan şarkı
Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı? -Malesef Yok xD
En sevdiğin yazar kimdir ve ne tür kitaplardan hoşlanırsın? - Sevdiğim bi yazar yok Genellikle Aşk-Sevgi-Kahramanlık kitaplarını tercih ederim
En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir? - Dabbe
Benzetildiğin biri var mı? - HaLAma benzetiyorlar
Normal bir günün nasıl geçiyor? - Normal Bir günüm Akşamları Sitedeyim Genellikle Veya arkadaşlarımlayım
Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? - İstaNBul^Da Yaşıorum Dışarı çıktığımda En çok arkadaşlarımla cafeye gitmeyi tercih ederim ~~Ic Dünyaniza Ait Sorular~~ Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun? - Yalnızlık Bir duygu Ve ruh hali
Keşke kelimesi ne ifade eder sana ? -Pişmanlık-Geçmişe dair bazı şeyler
Kolay bağışlar mısın? /Kin tutar mısın? - Çok çabuk bağışlarım/Asla kimseye kin tutmam
Yaptığın en büyük çılgınlık nedir? - Evden Kaçmak istemem heralde xD
Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir? - LaLaLa Seni çok Seviyorum xD(Nidamdan Duyuyorum en çok bu LaFı)
Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler? - Evde yokluğunu hissettiğim kimse yok
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? - Kesinlikle Kendim olurdum kimse gibi olmam bn onlara deil onlar bana özensin
Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın? - Korkularım Köpeklerden çok korkuyorum-Sevdiklerimi kaybetmek ÖzLediklerim Eski günlerimi ßhni Sevenleri bnde çok seviyorum
Hayatta ne olmasa herşey daha güzel olurdu? -Yalan-Savaş- olmasa belki herşey daha güsel olur
Bir canlı ne için intihar eder, özellikle de insan? -yaşam sevincinizi kaybettiyseniz ve yaşamak zorundaysanız,güçlü deilseniz ama kapıda düşmanlarınız bekliyorsa ne yaparsınız ? intihar edemem ama bu şekilde de yaşama devam edemem
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir? - Gezmek KardeşlerimLe Cadılık Yapmak xD
Şu an olmasını istediğin birşey var mı? - Nidam
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer neresi? - Aysumun Yanında olmak isterdim
Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri? - Çikolata
İzlemekten keyif aldığın tv programları nelerdir? - Beyaz show
Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu? - eğlence programında xD
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir? - Kardeşlerim Ailem Ve kendim
Çocuklarla kolay anlaşabilir misin? -EEt Çocuklara Bayılırım
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın? Aşk: - Sorumluluk-Sabır Sevgi: - Sadakat Hayat: - Bazı şeyler olmasa Hayat yaşamaya değer Dostluk: -Bu zamanda çok az bulunan bir duygu Para: - Varlığı bi dert yokluğu bi dert xD Ölüm: - Herkesin Yaşıyacağı birşey İş: - ----
Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın? - Aşk aşk aşk-Mutlu ve huzurlu yaşamak
Bir gün bırakıp gitmek zorunda kalıyosun yaşadıgın şehri giderken ne götürürsün kendinle? -Hayallerim-
Niye biter tüm masallar en güzel yerinde? -Masallar Hayal ürünüdür ELbet birgün oo hayallerde biter
Bir kelebeğin ömrü kadar yaşam biçilse, o günü nasıl değerlendirir ve nasıl yaşamak isterdin ? -Mutlu olmak isterdim heralde
Gün içinde en çok hangi duygu hakim olur sana? -Duygusal-alınganlık
Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin? -En önemli ve Aranan bir yerde olmak isterdim
Seni anlatan bir şiir istesek senden -Etrafa bakınıyorum korkulu ve endişeli gözlerle Teselliyi arıyorum hep boş hayallerde Halbuki biliyorum dünyanın değişmeyeceğini Kaç gecenin daha ağlamaklı geçeceğini Ve yolunu kaybettiğim mutluluğun Bir daha geri dönmeyeceğini Ben bana kendim için lazımım, Hatıram olsun sana şarkım, Lapa lapa kar yağsın, Manzaralarımı beyazlara boyayın. Ben; Bugün ölebirim, Şu an ölebilirim, Her an ölebilirim. Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? ( İsteğe Bağlı ) - ~~ASK Hayatinizla ilgili Sorular~~
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? - İkiside Bnm için çok değerli ama Ailemi seçerdim Doğduğumdan beri yanında olan insan onlar Sevdiğim ise Birgün elbet oda biticek
Sevdiğin biri var mı? / Ona şu an ne söylemek isterdin? - Sevdiğim biri yok
Sevdiğin için neleri göze alırsın? -Onu gerçekten çok seviyorsam onun için herşeyi göze alırım
Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona süpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın.. ? -Eğer seviyorsam onu ve oda bni seviosa onun bana sevgisini belli etmesini isterim-Eğer umutsuz bir aşksa kendimi boşuna kandırmam
Aşk herşeyi affeder mi? - Hayır-Affetmez
Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır? -ßeni Sevmesi-ağır başlı
Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? - Romantik-yakışıklı-
Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun? - Gezmek -GözLerinin içine bakmak
Boyundan büyük sevdi mi yüregin ? -EVEt
Hiç birisi için ağladın mı? - EEt Hemde çok ~~ Tatli Askima Ait Sorular ~~
Forumu nasıl buldun ?(Google ya da tavsiye v.b ) - Arkadaş tafsiyesi
Ne kadardır bu ailenin içindesin? - ilk üyelim 2007 senesindeydi galiba uzun bi aradan sonra tekrar üye oldum-04-07-2008
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? - Her Yerden çıkıyorum valla
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden? - Genellikle Akşamları Hep Burdaım 6 veya 7 saat -
Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedenini paylaşır mısın? - Ösqe_özlem Çok sıcak Kanlı Kanım çok ısındı ona Seviyorum -^^BiG_BaNg^^ Cnm abicim bnm her konuda yardım edio bana çok seviyorum onu
Forumda en fazla kızdığın isim ve nedenini paylaşır mısın? - Kimseye kızmadım şimdiye kadar
Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler kim/kimlerdir? - ösqe_özlem,UnFaiThFuL,^^BiG_BaNg^^,Chatlaq_xD
Forumda anlaşamadığın isim/isimler kim/kimlerdir? - kimseyle şimdiye kadar bi anlaşmazlığım olmadı
Forumda seni en fazla üzen olay nedir? - Hayır
Forumda seni en mutlu eden olay nedir? - Sıcak kanlı olmaları-Ve yeni yeni arkadaşlar tanıdığım için
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? - Forumdaki insanlarının çok sıcak kanlı olması iyiyi veya kötüyü herşeyi paylaşmaları Buda bni burda tutan nedenlerden biri
Yöneticilerden bir rican var mı? Şimdilik yok Röpörtaj yapip sizi daha iyi tanimamizi sagladiginiz icin tesekkür ederiz |
| |