Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2008, 17:04   #1 (permalink)
|+ReFu[a]qee +|
| Distuяbэd |

|+ReFu[a]qee +| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 3 Gün 8 Saat 39 Dakika 54 Saniye
Standart kardésimé [CursédémtéN] (=

SekerParemmM .. kardesLerin bitanesi

Canımın diger yarısı kaLbmde oLdugunu ve sonsuza kadar oLacagını sakın unutma meLegim..

Hayatımda bu sıraLar cook seyLer degissede biri girip biri cıksada sen 8 ay önce bi girdin birdaha cıkmadın (=

Ben önceden sanaL dostLukLara inanmazken ,simdi neredeyse en iyi dostum iLe sanaLda tanıstım ..

sanaLda nedir ben öyLe seyLere inanmam önemLi oLan yakınında oLmaktır diye düsünüyordum ..

fakat simdi yanımda gercek dost dedigim damLa ve sen kaLdın herkes teker teker gitti..isin tuhaf kısmı sen nerdesin ben nerdeyim .. artık herseyi cook iyi anLadım kardesim .. mesafeLer hcc birseye engeL degiL.. önemLi oLan 2 kaLp..

sen benim kaLbimin derinLikLerinde ne kadar uzakta oLsakta kaLbimde dipdibeyiz (=

keske seni yakında görebiLsem =( ne dersin beLki günün birinde oda oLur.. sana nasıLda bukadar bagLandımı sorma bnde biLmiyorum ..(=

dedim ya 2 kaLp ..

benim kaLbimde sen senin kaLbindede benim oLdugumu biLmek beni daha cok bagLıyor sana ..

insaLLah günün birinde karsıLasırız seninLe baksa yerLerde o zaman seni bırakmıycam sımsıkı sarıLıcam dostuma.. beni unutma oLurmu ? ben unutmam kaLbimin derinLikLerinde sakLıyorum ve oradan hic bir güc cıkaramaz seni ..

umarım birgün mutLuLuk yagmurunda semsiyesiz doLasır ve sırıLsıkLam oLursun ..(=

kendine iyi bak kardesLerin EN güzeLi

öpüyorum seni ..

hic birsey benzemez ya kardes sevgisi

Nazanımın sevgiside bir kardes sevgisi(=

Gec tanısakta birbirimizi

Sanki 40 yıLLık kardesim gibi (=

Dedim ya kardes sevgisi (=