05-25-2008, 23:21
|
#1 (permalink)
|
| Ailenizin Yönetici'si
Konular: 1926 Rep puanı:108313156 Toplam Online: 1 Hafta 3 Gün 7 Saat 54 Dakika 31 Saniye | Röportaj ===>/bahar_gözlüm\ Evet arkadaşlar Sizi bahar_gözlüm nicki arkadaşımızın röportajı ile baş başa bırakıyorum Genel Sorular Adın, yaşın(doğum tarihin), burcun nedir? gülsüm , 15 17\11\0992 , akrep Esmer mı? /Kumral mı? / Sarışın mısın? kumral Göz rengin nedir? yeşiLL Boyun ve kilon nedir? 1.67 50 Nickin neden “bahar_gözlüm ”? gözlerim yeşil ve çok sevdiğimde bahar gözlüm diye bi şarkı var bende öle yaptım Okul-İş kısaca bahseder misin? okuyorum lise 1 öğrencisiyim okulu hayatı guzel Sigara yada alkol kullanıyor musun? hayır kullanmıyorum kullananlarıda kınıyorum Tuttuğun takım var mı? var beşiktaşlıyım ama öle fanatik deilim Hobilerin ve Fobilerin nelerdir? hobilerim:piskopatlık , arkları kızdırmak kitap okumaq müzik dinlemek alışveriş etmek bide fizik sorusu çözmek fobilerim: aslında korktuğum hiç bişey yoq böceklerden korkarım ama arkları kızdırırken hiç korkmam En büyük takıntın nedir? demir parayı uzun süre elde tutamam ve demir parayı ağzına katan birini gördüğümde onu kesin döverim En büyük hayalin nedir? üniversiteyi bitirmek ve kendime ait ve bi evin arabamın olması:zipzip: Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin? doktor Giyim tarzın nasıldır? / Kullandığın parfümün markası nedir? genelde spor takılırım bildiğimiz spor kıyafetler kot t-shirt converse fln öle hep kullandığım bi parfüm yoq şuan she kullanıyorum (reklam yapmak gibi olmasın) En istikrarlı olduğun konu nedir? haksızlığa çok kızarım haksızlığa urayan kişi düşmanımsa bile hep onu savunurum Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisidir ? uyurken uyuyor musun sorusu bu soruya asla cvp veremem En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir? en beğendiğim: sevdiğim zaman ölümüne severim beğenmediğim : çok çabuk kızarım ve kızdığım zaman sonunu hiç düşünmem Nasıl bir kişiliğe sahipsin? duygusal romantik çatlaq piskopat Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın? sinir katsayım henüz ölçülemedi... eğer haklı olduğum bi konu varsa çok sabırlıyımdır eğer haksızsam işde o zaman tutabilene aferin En sevdiğin renk nedir? yeşiL Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin? rapve rock severim... raptede bi tek sagopa kajmer dinlerim ama rockun her türlüsünü dinlerm şu aralar piiz ve çilekeş dinliyorum En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? valla beni anlatan her şarkıyı severim... şu aralar beni analtan hiç şarkı yok ama piiz'in vazgeç gönlüm şarkısını çok seviyorum bana geçmişi hatılatıyo çünkü Sevdiğin ya da ilgilendiğin bir sanat dalı var mı? yok (: En sevdiğin yazar kimdir ve ne tür kitaplardan hoşlanırsın? öle belirli bi yazar yok ama genelde dini romanlar ve aşk romanlarını severim.... burdanda arklara halit ertuğrulun aysel kitabını okumalarını tavsiye ediyorum... En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir? ben tam bi şahan gökbakar hayranıyım recep ivedik tiplemesine bayılıyorum Benzetildiğin biri var mı? yok.. ben tekim bu dünyada(: Normal bir günün nasıl geçiyor? okula gidiyorum dersler arklarla yapılan çatlaklıklar sonra ewe geliyorum ders çalışıyorum yemek fln eğer yarın yazılı yoksa müzik ve tatlı aşkım (: Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın? ben konyanın beyşehir ilçesinde oturuyorum dışarı çıktığım zaman genelde bi parka gieriz arkla veya kafeye fln.... Ic Dünyaniza Ait Sorular Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun? bence süper ve ötesi bişey.... yanlızğı çok seviyorum vazgeçilmezim diyebilirim yalnızlık insanın kendine olan güvenini tekrar kazanabilmesidir bence Keşke cümlesi ne ifade eder sana ? pişmanlık çöküş yani tükenmişliğin kelimesidir... Allah kimseye dedirttirmesin Kolay bağışlar mısın? /Kin tutar mısın? asla kin tutmam... eğer o kişinin pişman olduunu anlamışsam hemen bağrım basarım ):zipzip: Yaptığın en büyük çılgınlık nedir? vallla say say bitmez ben hergün kendimi aşan çılgınlıklar yaparım =) Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir? bak yazılıları atlat şu bilgisayarda istediğin kadar otur neden çalıştığın halde ingilizcen bu kadar kötü:\ Evde yokluğunu hissettiğin şeyler neler? --yok Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? biraz garip ama fatih sultan memet olurdum Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın? hiç bişeyden korkmam hatta korkunun üsütüne yürüyen bi kızım özlediklerim, geçmişi özlüorum bazen çocuk olmayı herşeyi saflıkla karşılamayı şuanda sevdiğim bi kişi var oda elif (çatlaq_duvar) Hayatta ne olmasa herşey daha güzel olurdu? teknoloji olması bence herşey daha ii olurdu Bir canlı ne için intihar eder, özellikle de insan? keşke kelimesin çok kullandığı zaman intihar eder.... Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir? arkları kızdırmak tuhaf şekilleregirmek babaannemi çıldıtmak Şu an olmasını istediğin birşey var mı? --yoq Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer neresi? valla şuan iiyim ama böle bi deniz kıyısında olmaq ii olurdu sanki:=)) Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri? patates kızartması+ ketçaop+mayonez İzlemekten keyif aldığın tv programları nelerdir? anında görüntü şov Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu? sınıftaki komkileri anlatan bi program veya kendim değişik tiplemelere girer bi talk şov yapardım Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir? arkadaşlarım annem ve babam Çocuklarla kolay anlaşabilir misin? hayır... ben çocukları uzaktan izleyerek anlaşmaya çalışırım ynai yanını gidip sevmem onun için beni pek sevmezler Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın? Aşk: - uykusuzluk Sevgi: - ölüm Hayat: - yalan Dostluk: - herşey Para: - heves Ölüm: - sonsuz İş: - ekmek Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın? hayat boş durma coş Bir gün bırakıp gitmek zorunda kalıyosun yaşadıgın şehri giderken ne götürürsün kendinle? hiç bişey Niye biter tüm masallar en güzel yerinde? biter çünkü herşey guzel olsaydı hayat diye birşey olmazdı Bir kelebeğin ömrü kadar yaşam biçilse, o günü nasıl değerlendirir ve nasıl yaşamak isterdin ? o günümü diğer kelebekler gibi deil çok farklı geçirirdim uzun uzun düşünürdüm ve ölürdüm...... Gün içinde en çok hangi duygu hakim olur sana? her çeşit duygu olur bende gülerken ağlayan bi insanım Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin? en köşesinde Seni anlatan bir şiir istesek senden valla şairler henüz öle bi şiir yazamadılar Bizimle en çok sevdiğin fotoğrafı paylaşır mısın? ( İsteğe Bağlı ) --------- ASK Hayatinizla ilgili Sorular Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli? -önce ailem Sevdiğin biri var mı? / Ona şu an ne söylemek isterdin? hayır yok Sevdiğin için neleri göze alırsın? herşeyi.. basit bi kelime ama şöle düşünüldüğü zaman ne kadar derin olduu anlaşılıyo Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona süpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın.. ? gözlerine bakarım ve nefesin olmaya razıyım sende bnm nefesim olur musun derim Aşk herşeyi affeder mi? ewt affeder ama aşk deil sevgi herşeyi affeder Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır? dürüst ve birazda maço bi tip Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? kıskanç ve erkeke gibi erkek olması Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun? onla bakışmayı çok severim Boyundan büyük sevdi mi yüregin ? ewt sevmişti bi kere halada izleri var Hiç birisi için ağladın mı? oooo hemde okyanusu aşacak kadar gözyaşı döktüm ama bi kişi içn Tatli Askima Ait Sorular Forumu nasıl buldun ?(Google ya da tavsiye v.b ) googleden avatar ararken Ne kadardır bu ailenin içindesin? yaklaşık 1 sene oluyo ama önce üyeliğim iptal olmuş sonradan bahar_gözlüm olarak açtım Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? valla heryerde takılırım ama itiraf ediyorum bölümü çok eğlenceli Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden? en fzla 4 saat çünkü öğrenciyim fazla kalamıyorum Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedenini paylaşır mısın? yok Forumda en fazla kızdığın isim ve nedenini paylaşır mısın? yok Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler kim/kimlerdir? çatlaq_duvar öccü_böccü Forumda anlaşamadığın isim/isimler kim/kimlerdir? yok Forumda seni en fazla üzen olay nedir? bi kere ingilizce bi başlık açmıştım çok tepki geldi ve ben çok üzüldüm Forumda seni en mutlu eden olay nedir? yok Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? 5000 mesajın üsütüne çıkıp kişisel rütbemin olması en büyük hedefim Yöneticilerden bir rican var mı? yok hepsini çok seviyorum  Tekrardan teşekkür ediyorum...İyi forumlar..
__________________ By_BeKoW 
Mod:ÖSS
YoKuM...
Haziran da Görüşürüz..=) Pc olmadığından dolayı.
Hiç giremiyeceğim.Bilginize.=) |
| |