Alıntı: _dido_´isimli üyeden Alıntı
deva ben de çok seviyorum ve bi okadar da kıskanıyorum kimseyle paylaşmak istemiyorum ama bunu ona çok belli etmiyorum..gurur yapıyoruz demişsin bence kesnlikle gurur felan yapmayın..kime yapıcaskın ki gururu sevdiğine mi ki çok seviyorum demişsin.. gurur yapılcak bişey yoktur zaten ortada birbirinizi seviyorsanız Allahın verdiği bu lutfa layığıyla sahip çıkın derim..madem mesajlaşmak istiyorsun söyle bunu ona neden çekiniyorsunki? o senin hayatını paylaştığın kişi belkide en yakının olucak  inş. yardımcı olabilmişimidir mutluluklar (: |
canım cok tesekkür ederimm..ama ne biliyim bilmıyorum söylesem sanki ben peşinden koşuyomus gibi hissedıyorum kendimi ben bayanım sonuctaa oda demiyo bana bazı arkadaslarım dıyolar işte kaç kovalasın agırdan sat kendini diyee oda bi kaç gün koştu koştu sonra böyle oluyo iştee yada ben dozunu ayarlayamıyom
__________________ Bilseydm bu kadar zor oldugunu.. istemezdim böyle aşkın mutlulugunu.. ben kendi dünyamda yasar giderdim senin gibi vefasıza Gönül vermezdim... Anılar...gif) |