|>*[S]aRMa$IK>*| Herseyını bılmeme ragmen sorucam bende banane(:
meleğim sen bari acı bana (:
Yanlış çevrilen telefon numaraları niye hiçbir zaman meşgul çalmaz? öyle miymiş bilmem denemedim hiç 
Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı? bitkinin soyu tükenmez
hayat bana ögrettiki diye baslayan 3 cümle yazarmısın? hayat bana sabretmeyi öğretti hayat bana engelleri aşmayı öğretti hayat bana ayakta kalmayı Yaşamının bu anına kadar en çok neyi kaybetmekten korktun sevdiklerimi
İnanç olarak ümitsiz olmamamız gerekir. ama bazen olur ya hani güçsüz olup kendimizi veririz karamsarlığa işte o noktada kendini güçlü hissetmek açısından çizmiş olduğun metod ne? ben o metodu hiç bulamadım meleğim hemen kolum kanadım kırılır malesef :S
Şu an Rüyada olduğunu söyleseler ve ölmeden nasıl uyanacağını gösterseler uyanmak ister miydin?
istemezdim
başkasının herhangi bir fikrine sadece onu mutlu etmek için -olabilir- dedıgın oldu mu?
evet oldu
hayatta bu güne kadar en büyük imtihanın neydi?
sevdiğimden ayrı olmak
verebilecegin bir hayat tavsiyen varmi?
siz elinizden gelenin en fazlasını da yapsanız kaderinizde ne varsa o oluyor onun için bol dua edip şükretmesini bilelim
özür dilemesini bilirmisin yoksa gurur yapanlardan mısn?
hayır değilim hatalıysam özür dilerim
Sence Bir insanın Brşeyleri unutup kendisine yeni bir sayfa açması gerekse bunu en sağlıklı nasıl yapar? psikolog a giderek (: oda ne demek sen hala benim biricik meleğimsin 
elmasekeri53
En Sewğin Hayvan Aklumaa ßa$ka ßişey gelmedii
GÜVERCİN