06-30-2008, 17:54
|
#1 (permalink)
|
| KâĻьїм εĝє́đê кâĹďĺ
Konular: 114
Ruh Halim: Rep puanı:276702719 Toplam Online: 1 Hafta 3 Gün 5 Saat 9 Dakika 8 Saniye | KarI$Ik duygular icersindeyim:S gecen hafta carsamba günü italyadan geldim. italyadaken bizim okuldan birini daha yakindan tanima firsati buldum.okulda matematik gurubuma gidiyordu ama hic konusmamistik.florenza dönüsü otobüste yanima oturdu sohbet ettk o konustukca ben hayran hayran onu dinledim konusmasi söledikleri okdr mantikli ve güzeldi ki.hersey konustuk futbol bile(: buarada adi bari türk degil arnavut ama türkleri cok seviyor. otele geldik yemegimizi ayni masada yedik sonra mac baktik iste tabii daha yakin olduk birbirimize.ertesi gün ögretmen barinin bütün ailesinin öldügünü almanyada tek basina yasadigini söledi ben tabii sok oldum o yetmiyormus gibi gitmis sbizim siniftan bir kiz annen baban öldügü dogru mu diye sormus ben o an kafayi yedim nyie soruyorsun cocugun tatilini maf ediyorsun diye. her enyse son gece pazartesi gecesi balkona ciktik sohbet ettik hersey konustuk gece 12di sonra ögretmenin esi balkona cikti yatmamizi söledi.tabii bizim uykumuz yoktu devam sohbet etmek istiyorduk balkonlarimizda yanyanadi atlamak istesen atlarsin yani.sonra ögretmenler duymasin diye konustuklarmizi, kulagimiza fisildayarak konustuk o an nefesini tenimde hissetim ve o an ben bittim  .2´e kdr konsutuk sonra yatmaya gittik.cuma günü okulda karsilastik önce yine mac konustuk sonra diger seylerdende bahsetik tenevüz boyunca.tenevüz bitti ben eve o derse gidiyordu giderken pazartesi günü okula gelcen mi dedi evet dedim iyi ozmnda görüsüüz dedi ellini uzati bende uzatim sIktI ellimi diger ellinide ellimin üsütne koydu bakti yüzüme gülümsedi bende gülümsedim gitti.1 haftadir aklimdan cikmyior yemin ederim rüyalarima bile giriyor.cuma günü ellimi sIktigi anI aklimdan bir türlü gitmiyor ellime bakip bakip gülümsüyorum .haftasonu cok heveslenmistim görcem onu diye ama bugün göremedim onu. özelikle erken gittim okula özelikle gec geldim okuldan ama yok göremedim icim buruklasti.ya birsey odlu okula gelemedi yada karsilasamadik.ilk kez cevremden birinden etkilendim yoksa hep sanaldi. bide hic bukdr kafami biri icin yormamistim.ona acilamam ya beni arkadasca seviyorsa?!eger oda beni seviyorsa bu hafta icersinde bana ilk adimi atmasi lazim cünkü cuma günü mevzun oluyoruz mevzun oldukdan sonra birdaha birbirmizi göremices cünkü bende ne msni var nede telefon nummarisi:S bir yandan böle icimde garip ve güzel bir duygu varken diger yandanda hüzün var nedeni ise ögretmenim.63 yasinda emekli olcakti bu sene ama yolunda gitmeyen bazi seyler var hastami$ hemde cok hasta. tam olarak hastaligi ne bilinmiyor sadece yakin cevresi tarafindan biliniyor derslere giremiyor evde yatiyormus sadece.bildigimiz tek sey durumu agir olmasi oguluna sorduk babanizin durumu nasil diye kafasini öne eyip ayni diyip ilerledi.diger ögretmenimize söledik en yakin dostu o ise aglamaya basladi. bu hastalik öncedende varmis ama bize pek belli etmedi ama yinede anlamistik.italyadan döndügümüzden beri yüzünü göremedik artik iyice kötülesmisti bugün zorla hasta yatagindan kalkip konferanza geldi. onu gördügümüzde sok olduk elleri titiriyordu sesi zorla cikiyordu gözlerinin ici kanlanmisti ve ayakta durmak icin duvardan destek aliyordu ama yinede gülümsüyordu.bizde gülümsedk moral verdik .umarim en yakin zamanda iyilesir. dualarinizi eksik etmeyin |
| |