Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-24-2008, 15:35   #1 (permalink)
-qizem-
Forum Heveslisi

-qizem- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: 20 Saat 15 Dakika 48 Saniye
Standart DeLi KoVaLaDı =))

ben 8. sınıfa giderken dershaneye giidodum bi arkadasım daha vardı oda giidodu ama ikimiz farklı dershaneye giidoduk nese bi gün dedmki hadi gel beraber erkenden gidelim int cafeye gideriz ordanda sen dershaneye ben dershaneye giderim dedm oda tmm dedi demez olaydı bu manyaga önceden bi deli vurup vurup kaçıomuş kartal meydanında bana anlatıodu int cafeye yaklaştık fln yuruoz ikimiz karşıdanda bi adam gelio böle deli oldugunu anlamadım ben o tanıo ya bu görür görmez anneeeeeeeeeeee die bagırdı ve ben ona dogru dönüp baktım noluo kıızm dicektimki tugba yanımda yok öle bi kaçmışki korkudan zavllıcık vınnnnnnnnnnnn die sonra ben tek kaldım tabi napcagımı şaşırdım anladım onunda o deli oldugunu kendimi hiç bozmadan yürümeye devam ettim adam karşıdan gelio bana yan yan bakıo iyice yaklaşınca baktım adam yamuk yamuk yürüyo bana dogru tabi ben korkuom ama hiç belli etmiom bende ona yan yan bakıom ( varmı bana yan bakan len ) sonra baktım bu bana vurup kaçıcak ben bi vınladım int cafenin içine bi giridm ki giirş o giriş millet bana bakıo koşa koşa giridm sonradan geri çıktım tugbaya bakıom bagrıom nerdesn kızm die bi de ne göriyim bu korkudan manyak arabaların arasına saklanmış daha dogrusu altına girmiş nerdeyse bende bunu öle görünce tabi karnıma agrılar girdi napıon orda sen kızm diom bende oturdum yanına bende gülüom öle işte
Size değer veren birini çok üzdünüz Bunu hak etmediğini düşünüyor. Siz de düşünün ona hak verecek, bu üzüntüyü paylaşacaksınz. O sizden sonsuza kadar bir ilişki beklemiyordu. Ama yaşadıklarınz hiç olmazsa arada bir aranılmayı gerektiriyordu. Onda gerçekten hiç hak etmediği halde, kullanıldığıhissi uyandırdınz
-qizem- Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla