Kaç sevda unutuldu senden habersiz
Kaç güneşim kaçtı benden Sen yine habersiz Yalnızlığım kaç yıldır benimle biliyor musun? Bu kaçıncı yazıp yollayamadığım kağıt karalama sanatım Haberin var mı ki benden Özledin mi acaba diyebilmeyi isterdim Hatta sadece düşünebilmeyi Hayal edebilmeyi İhtimal vermeyi Bir dilek tutup sana uçurup sabırla senelerce beklemeyi O kadar isterdim ki yastığının ucuna bir buse konduruvermeyi Beklide tek dileğimdir seninle sahilde sessizce saatlerce oturabilmek Yada en son söyleyeceğim söz budur seni seviyorum diyebilmek Yalnızlığım bırakırsa beni yalnız kalabilmek umudum Belki o zaman senli hayallerim olur Anılarınla yaşlanmayı severek kabul ettim Senden başkasını da hiç düşünmedim Hayal bile edemezdim Seni bir başkasıyla kirletemezdim Bıraktığın yerdeyim beklide aynı şeklimle Gülüyor olmamı anılarıma borçluyum Milyon kez teşekkür ederim En azından senli anılarım benimle ve bunları yaşayabildik Duyuyor musun bunları bilmiyorum Hatta dedim ya ihtimal bile veremiyorum Hayal bile edemiyorum Unutmadığım sensin Unutamadığım anılarımla Unutmayacağım mutluluğum Ve yemin ettiğim sensiz soğukluğum Kimsem yok senden başka Hala anılarımla yaşamaktasın yüreğimde Susma derdim belki ama Konuşamıyorsun ki zaten Sevildiğini unutma derdim belki ama Hala seninle yaşlandığımı bilmiyorsun ki zaten |