07-14-2006, 20:19
|
#1 (permalink)
|
| »»ღӘѕмәя вӘLаღ««
Konular: 556
Ruh Halim: Rep puanı:1701507976 Toplam Online: 1 Hafta 5 Gün 15 Saat 4 Dakika 33 Saniye | 52.Haftanin Üyesi <esmerimm> Alıntı: | esmerimm´isimli üyeden Alıntı
Gidişin yıkmaz beni
Hayata gülerek
bakmayı öğrendim ,
Eller bana gülmeden önce.
Senden sonra da
gülümseyeceğim,
mutluymuş gibi... | Veee veee AcikLiyorum, bu hafTaminizin üyeSIiiIii esmerimm yaNi ciTi piTi seker mi sekeR arkadasimiz GÖZDE.
Geldigi günden bu yana forumda firtina gibi esen gÖzde, cok cabuk uyum sagLadi herkese... Bi kac hafta önce türk ögrencilerin basbelasi ÖSS sinavlari yüzünden az uzak kalmisti forumumuza ama bu hafta yoklugunun acisini cikardi.
Herkesle iyi anlasan, hic bir olumsuz tavirda buLunmayip forumda ki cogu kisinin dostlugunu ve sevgisini kazanmayi basardi. Bunlarin en basinda By_Memoly ve sayisiz diger üyeler.
Genelde aktiv olduGu aLanLar "güzel yazilar" ve "siirLer". Tabi ki a$k kokuSu var buram buRam her koyduGu yazida ve siiRde.
Hatirliyorum basLarda " bende asIK olmak istiyorum" diye isyan eden seker kizin yerine bi aralar " ask benden uzak olsun" diyen biri geLmisti... uMarim o döneMi atLatMistiR ve kaLbini onaracak güzeL bi ask buLmustur...
Umarim gönLünden geceN her hayaLin gercek oLur, ve hayaTin ciLveLeri asLa peS ettirMez seni... gerci sende beNim gibi baSak burcuSun, cabuk birakmazSin hic biR hayaLinin veya umuDunun peSini, keci Inadi iste )
nySe uzun laFin kiSasi TEBRIKLER... umaRim coOoK coOOk uzun süre aramizda kaLirSin, ve burda edindigin dostLukLari asLa yetirMezsin... |
| |