Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2006, 23:32   #5 (permalink)
Aksam_Gunesi
Forum Üstadı

Toplam Online: N/A

Her kapı ALLAH'a açılır -5-

Ben yokum.. VAR olan var.. Ben yolcuyum.. O'na gider tüm yollar..
''Ben'' derken kibirlenirim diye korkarım RABB'imden.. Bu kibirlenme ''saçımın bir telini saniyenin bindebiri kadar kısaca okşayıp geçen bir yel parçası kuvvetinde olsada''..

Neyimki? istemeye hakkı olan bir kulmu? yoksa istemeyi bırakıp, başımın ağrıdığı için her nefeste hamd edenmi O RABB'e.. ya kalbime ne demeli ? O kalbi bana istemeden veren O ALLAH değilmidir? Ürperirim hissetikçe.. Ürperirim ve korkarım RABB'imden, bir kul ALLAH korkusuyla bir damla yaş dökerde kalbimde hissedersem bunu..

Ne geceler, ne gündüzler, ne bedenim.. Ne ev, ne mahalle, ne şehir, ne memleket, ne dünya, nede kainat alabilir beni içine.. Sığmıyorum, sığamıyorum hiç bir yere.. YA RABB.. nedir bu HİKMET'in?

Kilitledim cevab dolaplarını.. Kapattım kendi yüzüme açıklamaları.. Gözlerimi dağladım.. Ellerimi, ayaklarımı bağladım.. Kulaklarımın zarlarını söktüm attım bir yana.. Sinir sistemimin ayarlarını, bağlantılarını bozdum.. Koku alıcılarını park ettim zindanlara.. Bu gece başka gece..

Bu gece ''başka'' gecedir.. Bu gece semaların kapıları açılır.. Ayetler'den bazıları görünür bu gece.. Bana değil.. RABB'imin bize rahmet olarak gönderdiği O AHMED'e.. Bize değil yalnız, ALEMLERE rahmet.. Gözlerimin nuru MUHAMMED.. Ne yüzünü gördüm, ne dokundum sana elimle ya MUSTAFA.. Rüyamda da görmedim seni ey ALLAH'ın RESUL'u.. Ama RABB'imin AŞK'ı bana seni gösterdi.. Bak! dedi.. Bak işte EFENDİN.. İşte ÖRNEĞİN.. Yaşadığın zamanın, arasında yaşadığın insanların sana verdiği dertlerindenmi korkuyorsun? ''Bana havale et'' dedi RABB'im.. ''Ben herşeye yeterim''..

O senin Peygamberin ''ümmetim, ümmetim'' diye ağladı.. Ya sen ey kulum ağlamazmısın peygamberin için?..

Ben ağlarım.. Muhammed'imi, ümmetini, ALLAH'ın dinini andıkça ağlarım.. Merhametimden ağlarım.. Merhamet edilecek ne varsa, merhamet eder ağlarım.. ALLAH AŞK'ı ve ALLAH rızası için..

Bu gece azab kazanlarında kaynayacağım.. Bu gece yerlerin dibine batacağım.. Ey RABB'im, bana ver insanlara verdiğin dertleri.. Bana ver onların hüzünlerini dercesine ağlayacağım kardeşlerim için.. Ben işte böyleyim.. ben yokum..

Ben yokum.. VAR olan var.. O'da ALLAH !!! İşte O'nadır dönüş..
Aksam_Gunesi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla