Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2006, 23:44   #11 (permalink)
Aksam_Gunesi
Forum Üstadı

Toplam Online: N/A

Her kapı ALLAH'a açılır -9-

Karanlıklar içinden çıkıp gelmeli bir nur ile.. Bir nur ileki, aydınlatmadık yer bırakmamalı.. Zalimlerin arasına öyle bir heybet ile dalmalıki.. Gördükleri anda dilleri tutula, her yanları tir tir titreye..

Haykırmaya gerek bırakmamalı Hakikatleri.. Bir söz ile çıkmalıki Halkın arasından, işiten herkes susmalı anında.. Korkakların arasından bir cüret ile kalkmalıki.. Cesaret ile dopdolu askerler sıralanmalı ardına..

Ve zulmün, ve küfrün, ve adaletsizliğin, ve imansızlığın önüne durmalı.. Geçit vermeyen sıradağlar misali.. Ama damarlarından iman sızan, yamaçlarından sevgi akan şelaleler çağlayan dağlar olmalı.. Başında ''ALLAH ve MUHAMMED'' Bulutlarından taç!!

Ya RABB!! Ver bize o imanı.. Ver bize o iman kuvvetini.. SEN'den talep ediyorum kurban olmayı kardeşlerimin mutluluğu için.. SEN'den talep ediyorum düşmanın karşısına çıkmayı ve galip gelmeyi SEN'in emrin, iznin ve kuvvetinle.. SEN'den talep ediyorum kendi nefsim dışında.. Ben aciz SEN'i talep ediyorum.. Huzurunu, Aşk'ını, Rızanı..

Her kapı SANA açılır ALLAH'ım.. Her kapıyı kapatanda, açanda ancak SEN'sin.. Aç kapılarını.. Açki, ölmeden öleyim.. Aç alevler fışkıran kapılarını, yanayım.. Aç Sevda kapılarını, dolayım taşayım.. Aç takat kapılarını, kuvvetleneyim.. SEN ''ol'' dersen olur ancak..

Gecelerin karanlığı diplerinde, gökyüzünü seyrettim.. Çıktım göğe yeryüzünü seyrettim.. Ha karanlık, ha ışık.. Ben SEN'in ayetlerini seyrettim RABB'im.. Hücrelerimin marifeti SEN'den.. Fezadakilerin dönüp durması SEN'den.. SANA'dır Hamd ve Sena evvelden ahire.. Her kapı SANA açılır..

Dualarım iliklerimden, damarlarımdan, avuçlarımın içine toplanır, gezer ionlarla beraber yarışırcasına heryanı.. Duamda talebimde sanadır..
Aksam_Gunesi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla