Allah'ım sana teslim oldum,sana iman ettim.Tevekkülüm sanadır ve bütünüyle sana yöneldim.Yalnız Sen'in inayetinle mücadele ettim.Yalnız Sen'in hakemliğine başvurdum.Sen benim geçmiş ve gelecek hatalarımı bağişla.(Gelecekte bana günah işletme ve benim için günah kapılarını kapat.)Gizli işlerimi de açık işlerimi de affet ve bunlardan da öte Senin benden çok daha iyi bildiğin Günahlarımı da bağışla.(Çünkü ben kalbimden geçeni bilebilirim fakat sır,hafi,ahfamdan geçenleri bilemeyebilirim...Eğer ben bilmeden bu duygularımda bir kopukluk olduysa,sen ondan dolayı da bizi affet.)...
Öne geçirende geride bırakan da Sen'sin.Sana itaat edilir karşılğını verirsin,Sana isyan edilir,affedersin.Kalpler Sana akar;gizli,Sen'in yanında ayandır.Din,Sen'in teşri buyurduğun;emir,Sen'in hükmettiğin;mahluk Sen'in mahlukun;kul,Sen'in kulundur.Sen,Rauf ve Rahim Allah'sın.
Göklerin ve yerin onunla parladığı yüzünün nuru hürmetine,Sen'in olan her bir hak hürmetine ve senden isteyen kulların hürmetine Sen'den bizi şu sabah ve şu akşam affetmeni ve kudretinle ateşten korumanı diliyorum...Allah'ım,Senden hidayet,takva,iffet ve gönül zenginliği diliyorum...
Allah'ım Sen,dünyada ve ahiret te benim dostum ve velimsin;beni müslüman olarak öldür ve salih kulların arasına ilhak buyur... GÜLLER SÜMBÜLLER,ÖTER BÜLBÜLLER YANIK GÖNÜLLER MEVLAYI ÖZLER...Ey güzel ALLAH'IM Seni özleyen gönüllerden eyle gönüllerimizi... |