VE SEMANIN GÖZ YAŞLARIYDI YAĞMUR
sebebi ve aşkı belliydi o toprağın aşığıydı toprak fidanın fidan gül oldu
bülbülünü besledi sevgi emekti emek büyütürdü evet. Yeryüzünde her
insan Allaha bir sevgili olmak için yaratılmamış mıydı. Onun aşkına ulaşanlar her yeRde onu görmediler mi Yunus yaratılanı sevmedi mi yaratandan ötürü Allahım insanı aşk için yarattı da ben bir insanı bile niye sevemedim; tereddütler korkular tedirginlikler nedendi , ümidimi yeşertecek emek neydi...
Acı , Ateş sevilir miydi sevilir sevgiliden gelen her şey sevilirdi; acı
ve ateş nasıl bir tattı ruhu ve bedeni tatladırıcıydı, evet bu zordu
engelleri ve onların verdiği sıkıntıları vardı böyleyken de değer miydi değerdi. Bunu isteyen nefsimiydi nefis şiddetli arzuların sahibi değilmi
öyleydi benim arzularım yok muydu sarmak sarılmak istemez miydi isterdi ama ben bendeki beni tercih edenlerdenim ben yürekte ve yüreğimde yaşayanlardan umutlu ve mutluydum.
EY KAİNATI RAHMETİYLE KUŞATAN ALLAHIM Rahmet neydi gözlerindeki ışık mı yüreğindeki sevgimi gülüşümü güzelliği mi yakınlığı mı samimiliği mi Allahım bunlar rahmet miydi yoksa bir günah mı ey Allahım ben neydim kimdim ben yarattığın sevgilin değilmiydim ben yarattığın başka bir sevgilini sevemezmiydim sevemem desem de yürek bunu dinler miydi YÜREK neydi beden ülkesinin sahibi ruhun tahtı değilmiydi ruh tanrıdan bir parça değimliydi ruh temizdi paktı ona hep doğrular ve güzellikler gelmez miydi...!!! |