Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-27-2006, 11:28   #1 (permalink)
esmerimm
Forumun Tiryakisi

esmerimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: N/A
Standart Birgün Anlarsın...

Böyle olduğuma bakma benim. Sessiz ve sakin görünüyorum. Ama içimde kopan fırtınalara karşı koyamıyorum. Sevmiyorum diyorum herkese unuttum diyorum. Yalan söylüyorum sevdiğim. Unutmak çok zor.

Sen yanında değilsin,kalbin başkasında ve mutlusun .Ne güzel!! Yani güzeldir herhalde. Sayende bu duyguyu yaşayamadım bilmiyorum sevdiğim. Seni onunla görünce gülümsüyorum acı çektiğimi kimseye göstermiyorum, gözyaşlarım içime akıyor ama kimse bunu bilmiyor. Sevmiyorsun beni biliyorum. Belki nefret ediyorsun ama ben galiba seni seviyorum. Sen bana gitmek için gelmiştin gittin. Ben kalacağını sanmıştım.Ama giden bedendi ruhun,aşkın bende kaldı sevdiğim.Yüreğimle kalbimle karşındayım işte.Dimdik ayaktayım,acılar çekiyorum,ağlıyorum,lanet ediyorum hayata ama yıkılmıyorum!! Ayaktayım!

Senden vazgeçiyorum sevdiğim ümitsiz bir sevdanın peşinden kendimi harap edemem. Sevgi gibi kutsal bir duyguyu senin ümitsiz yok olmuş sevginle yok edemem. Bekliyorum… Bir gün mutlaka o gün gelecek gidenler tekrar dönecek ama unutma ki sen geldiğinde ben burada olmayabilirim .Sevgi eğer karşılığı varsa yaşar ;
yoksa ölür benim sana olan sevgimde ölüyor.Bir gün bana geri dönersen bu sevgiyi diriltmek çok zor.Sen bana ‘elveda’ dedin ben sana ‘merhaba’ diyemem kör olmuş gözlerinle, mühürleşmiş, kalbinle baş başa bırakıyorum seni.Belki bir gün sevmenin ne demek olduğunu anlarsın…

Sponsor Reklamlar