Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2006, 13:07   #8 (permalink)
aşk_meleği
Foruma Alışıyor

aşk_meleği - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Toplam Online: N/A
Standart Re: Sizce bunlardan kactanesi sizi mutlu eder yada sıkar

Alıntı:
DjKelaj´isimli üyeden Alıntı
Burada kendimi itiraf edecem, belki bazıları REKLAM kokuyo diyecek ama kokarsa koksun
zaten reklam iyi olsa şuana dek evlenmiştim. Demek reklam konusunda ZAYIFIM

Açıkcası birinden hoşlandıgım zaman bunu hissettigim an bunu ona hissettiririm
Nasılmı? Ona heryönümle odaklanırım, yani öğrenci ise (ister muhendis veya ne ise)
ona derslerinde yardımcı olurum (ödevler olur, tercume olur), yada hicbeklemedigi
anda telefondan arar sinemaya cagırırım yada bi kucuk caybahcesinde cay, simit yemege
Yada yagmurda yurumeyi seven biriyse arabamla onu alır, uygun bi yere parkeder ve
heryanımız ıslanana kadar onunla yururum, arabaya baglanan su ısıtıcısı ile hemen
bi cay yaparım uygun bi yerde parkedip ve hoş bi melodi ile cayımızı yudumlarız.
Sonra isterse başka yerlee gideriz üstümüze kurudukdan sonra isterse onu evine
bırakırım. Yada bigun en begendiği pastayı alır, calısıyorsa odasına giderim.
Hele bu yaz sıcagında onun yerine BUZZZZZZ gibi bi koca karpuz alır 2 tabak ile
yanına giderim. O karpuzu dişlerimiz keman calsada yeriz, ustumuze dökmek felan
hic düşünmeden FOŞURDATA FOŞURDATA.

Yolda yürürken çevreme baksamda pek cevreme odaklanan biri değilimdir. Hele yanımda
veya karşımda sevdiğim varsa altımdan donumu calsalar derler ya farketmem.

Bu arada kötü huylarımdan da bahsedeyim, sıradan erkekler gibi zırt pırt aramam, cep telefon
kullanmam. Ayrıca sigaradan İLLLLET oldugumdan sigara kullanan kızla ASLA cıkmam cıksamda
bırakması icin ona kısa bi süre tanırım, denemeya dahi kalkmıyorsa keser atarım. İradesi olmayan
kendi saglıgını dusunmeyen biri ilerde cocugumuzun saglıgını dusunmez. Ayrıca sevdiğim insana
sonuna kadar guvenirim ama bi kez aldatması dahi herseyi bitirir. Dama çıksa geri dönmem.
Aşk affettirir lafına inanmam, GURUR benim icin herseydir. Ama karşımdaki de kendi gururunu
ayaklar altına alabilecek kadar bana deger veriyorsa o zaman bende gururumu paspas edebilirim.
Hayat müşterekdir nede olsa. Ama sırf benden fedakarlık beklenirse asla kabul edemem.

ROl yapılmasından hoşlanmam, seviyorsan seversin. Yani bi kızın bi bana CANIM CİCİM demesi
sonra kanka muamelesi cekmesi bi süre sonra sinirimi bozar ve ciddi bi rest cekerim.
ya kankam ol yada bitsin diye hersey. Eger karşımdaki COK CİDDİ olarak benden hoşlanıyorsa
o zaman bende onu tanımaya calısırım. Sonucta bi erkegim ve evlenmek zorunda degilim bayanlar
kadar zorunlu degil enazından.

Yani aslında yazacak cok şey var ama, sizden bu yazdıklarıma eleştiri veya iyi sozler aldıkca
devam edecem... cevap almazsam... boyle kalacak
DjKelaj... bayanda bir erkekle evlenmek zorunda değil yapmak istediğin yada hoşlandığın bir insanla yaşamak istediklerin bence bir ilişki yada beraberliği yürütmeye yeterli , insan sevdiği bir insanı bu şekilde yaşasa zaten istediği beraberliği yaklamaya yeterli olur...
Bende hoşlandığım insanla belki senin yazdıklarından cok daha fazlasını yaşamak isterim, ancak bir insana hani böyle silah zoruyla birşeyi yaptırmayı sevmem, bir akşam yıldızların coğaldığı , ayın gökyüzüne vurduğu bir anda onunla cay icmeyi eğer silah zoruyla istiyormuşumda bana naz cekiyorsa kesinlikle parmağımı bile oynatmam bir yerden sonra , bu esnada bir insanın beni ne kadar cok aradığı veya aramadığı önemli değil, gerekiyorsa ben ararım ...
sigara konusuna gelince bence düşündüğün şeyler cok doğru ve mantıklı ancak cok insanlar tanıyorum bu aşamaya gelince bebek için sigarayı bırakmayı ve bu süre zarfında sigara içmeyeni bence insan içinde bulunduğu zaman içinde fedakar olmalı ..

yani kısacası yaşamak istediğin şeyler bence yeterli insan daha ne isterki , bir ilişkide fazlasını beklemek ( hiç yapmamamyı söylemiyorum) gereksiz dediğin gibi hayat müşterek maneviyatın karşılığı yoktur , ancak yaşanan şeyler ortak olmalı zaten maneviyatta o zaman önem kazanıyor... evlenmek bu noktadan sonra " ben sana sadığım, sen bana sadık kalacaksın" mantığını birleştirmektir ve yaşanan o ilişkiyi resmi olarak noktalayıp devam etmektir..
aşk_meleği Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla