11-25-2006, 14:46
|
#1 (permalink)
|
| Azimli Üye
Konular: 18 Rep puanı:0 Toplam Online: N/A | severek evlenmek ne kadar zor muş :((( 19 yaşındayım ve çok sevdiğim aynı zamanda sevildiğim biriyle evlenme kararıyla başladı herşey...Aslında çok iyi bir insan işi de var üstelik en önemlisi belirttiğim gibi onu çok seviyorum
evlenme teklifi yapınca sevinçten havalarda geziyordum bir süre ayağım yere değmedi.derken annesini babası ablası felan derken tanışma maksatlı bize geldiler nasıl olmuşsa annem beğenmemiş.aynı işyerinde çalışıyoruz eve bi gittim sanki adam öldürmüşüm babam utanmıyor musun da daha bide sevgilinin ailesini eve yolluyorsun dedi..Ağlamaya başladım..Annem baya doldurmuştu babamı önceden beri istemezdi.yere basmayan ayaklarım birden yere çakıldı.Derken gelişmeler kötü yönde ilerlemeye başladı..babam işten çıkmam için baskılar yaptı.Ama olmaz ki ben onsuz yapamam anlatıyorum ama anlayan kim sen daha çocuksun diyen kenara çekiliyor..Sabah işe geldim ona babamla konuşmasını teklif ettim babamın yanına gitti konuşmuşlar babam nasıl olduysa ikna olmuş eve geldi ve anneme dedi ki çocuk çok iyi birisi neden insanları yanlış tanımama sebep oluyorsun??annem sustu..sonra babam söyleyin gelsin istesinler dedi ama annemin gönlü razı değildi.geldi istediler söz günümde yapmadığını koymadı o gün çok ağlamıştım annem tercih yapmamı istedi ya ben ya o diye tutturdu bu tercihin her iki sonucuda benim için bir ölümdü.beni anlaması için yalvardım onu ne kadar sevdiğimi anlattım sustu hiç konuşmadı gitti yattı.benim için uyumak mümkün mü sabahlara kadar ağladım Allahıma yalvardım ya ondan vazgeçip mutsuz olacaktım ya annemden geçecektim benim için ikiside mümkün değil di.Allaha inancım olmasa intiharı bile geçirdim aklımdan ama ahirette onsuz olmaktan korktum tercih yapmadım ama çok şükür istemeye istemeye dahi olsa Nişanlandık 5 ay oldu şimdiden annemin evlilik için gün belirlemesini bekliyoruz İnsafına kaldık İnşallah kışın ortasında evlenin diye tutturmaz
Annem hala istemiyo ama nişanlandık çok şükür...Tek Dileğim kazasız belasız Evlenelimde kurtulalım Ne olur Dua Etmeseniz bile Amin Deyin |
| |