01-16-2007, 01:13
|
#1 (permalink)
|
| Deneyimli
Üyelik tarihi: 09-19-2006 Bulunduğu yer: hayatın güzel olduğu yerde ... Cinsiyet: 
Konular: 248
Ruh Halim: Rep puanı:566572 Toplam Online: 3 Gün 4 Dakika 33 Saniye | ben bir yeşil yaprak idim.. bir krallıkta yaşayan güzelmi güzel alımlımı alımı bir prenses varmış babası evlendirmeye kararvermiş kız o kadar rahatmışki hiç bişeyi düşünmez heristediği olurmuş babasıda kızının bu durumundan biraz şikayetçiymiş ve evlendirmek için şehrin bütün erkeklerine bir yarışma düzenlemek istemiş amacı kızının başka bir kıralın oğluyla değilde normal halktan biriyle evlendirip hayatın nasıl zorlu olduğunu öğretmekmiş yarışmalar olmuş en sona 9 kiş kalmış ve son oyunu prenses bulmuş oyun: 9 kişinin eline bir er adet nar verilecek ve tek elleriyle yere hiç düşürmeden yiyecekler
prenses: - bu nasılsa imkansız demiş hepsi yere düşürür bende kurtulurum
hepsi düşürmüş yanlızca bir çoban yere sadece 1 adet nar düşürmüş bununhemen krala iletmişler kralda kızını vermeye niyetli ya hemen bir yolunu bulup kızına sormuş ne yapalım diye prensesde 40 gün zindanda kalıp hergün 40 falaka yerse ben evlenirim demiş zavallı genç çobanda buna razı olmuş ve sonunda evlenmişler çoban prensesi alıpdağların arasındaki kulubesine götürmüş ama okadar fakirmişki aradan günler geçmiş aylar geçmiş kız çobana çobanda prensese aşık olmuş bir gün çoban eve geldiğinde karısına başka bir kralın oğlunun evleniceğini prensesinde düğün hazırlıklarına yardıma gitmesini söylemiş kızda kabul etmiş ( yanlız kralın oğlu evleniceği kızı gelin hamamında beğenicekmiş ortada gelin yok sadece hazırlıklar var ) günler geçmiş yemekler yapılacakmış çobanda kıza ordan bi tas prinç çalmasını söylemiş kızda kabul etmiş princi çalmış ve herkez farketmiş kızın yüzüne tükürmüşler kız buna çok üzülmüş ve utanmışl buna benzer olaylar birkaçkere daha olmuş birzamanlar güzelliğiyle ünlü prenses çok kötü duruma düşmüş ve gün gelmiş gelin hamamı olmuş kralın oğlu o gün eşini seçecekmiş yanlızca bir şartı varmış bir tepsiye bir yeşil yaprak bir nar tanesi ve bir avuç toprak koymuş bunu anlamını kim bilirse o benim eşim olacak demiş
herkez şu şekilde yorumlamış : bir yaprak bir nar ve toprak
sıra çobanınn eşine geldiğinde
şöyle demiş
"BEN BİR YEŞİL YAPRAK İDİM BİR NARTANESİ YÜZÜNDEN ÇÜRÜDÜM TOPRAK OLDUM" DEMİŞ
BUNU hemen kralın oğlu prense iletmişler oda evet bunu anlamı budur diyip kızı hemen alıp hazırlamalarını istemiş prenses ne kadar ben evliyim diye bağırsana kimse dinlememiş buarada prenses ve prens birbirlerini hiç görmemiş kız gelinliklerle odasında ağlarken odaya prens girmiş ve kıza merhaba ben sizin eşiniz olacak prensim demiş kız kafasını kaldırdığında karşısında çok fakir olan ve çok sevdiği çobanı yani kocasını görmüş prenses çok şaşırmış ama bu nasıl olur diye ağlamaya başlamış prens anlatmış
ben sizi bu halimle alıcak sarayımın prensesi ve benim zevcem olmanızı rica edicektim fakat babanız beni ikna etti böyle bir oyun oynamaya babanızın amacı sizi hayatın acımasız kollarındagörmek ve gerçek benliğinizi bulmanızdı benim amacım ise sizin hangi koşullarda olursa olsun benimle olacakmısınız olmayacakmısınız onu görmekti ve sanırım bizim aşkımız HERŞEYİN HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİCEKTİR ..... VEEEE
MUTLU SON KIZLARI OLMUŞ ADINIDA NAR KOYMUŞLAR (BUNU BE UYDURDUM 
__________________ B&S *InnOCent* CANIM |
| |