Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 13:04   #2 (permalink)
türkü_gözlüm
Forumun Tiryakisi

Toplam Online: N/A

bayanlar nıye aldatır ?

bayanların aldatma sebepleri tamamen erkeklerin ilgisizliği karsıdaki bayanı elde ettikten sonra ondan habersiz işler yapmaları ayrıca ona gereken ilgiyi göstermemeleri bayanları baska erkeklere itiyor ama her bayan bir değil her bayan aldatmazda...

erkekler nıye aldatır

tamamen kendi onursuzlukları yüzünden erkeklerin akılları her zaman aldatmaya eyilimli olduug için aldatmak onlar için nefes alıp vermek gibi kolay birşey o yüzden erkeklerin aldatması bana artık cok sıradan geliyor aldatan erkek kendine ve karsısındakine güvenemeyen erkektir..

bayanlar nıye aldatılmaya mahkumdur

saflıları ve kalpleri oldugu için bayanlar her zaman severken kullanılırlar erkekler bayanları kullanmak için aldatırlar daha sonrada acı cekmesine bile aldırmazlar kendilerinin kalpleri olmadıgı için herkesi öyle sanıyorlar

erkekler nıye aldatırmaya mahkumdur

yasamları aldatma üzerine kurulu oldugu için aldatılanda kendileri oluyor aldatan aldanırmıs ondan sasılaca birşey yok bence

ülkemizde beylermi bayanlarmı daha çok aldatıyor

erkekler tabiki ben aldatan bayanlarıda gördüm ama erkekler artık resmen meslek haline getirmişler aldatma işini rahatlıkla 3-4 kişiyi bile birbirleriyle aldatıyorlar
türkü_gözlüm Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla