Evet Evet Unutmuştum Ama Tekrardan Hatırlamaya Başladım.. !! Arkadşlar unuttuğum bir şey vardı.. Onun adı AŞK dı.. Aklıma gelmeyen hiçkimseye ilgi duyamayan birisi olmuştum.. Kimseye bakamıyor daha doğrusu bakmak istemiyordum.. Ama o kişi bana tekarar o duyguları hatırlattı.. Hani "BERKER diye bir sanatçı varya NE OLUR BIRAKMA ELLERİMİ" diyen hani orada şöyle bir şey diyordu..
"BİLMEZDİM BİRDAHA BİRDAHA SEVECEĞİMİ YİNE ÖĞRETTİN ABANA SEVMEĞİ, YENİDEN DOĞDUM SENLE ÖĞRENDİM YÜRÜMEĞİ NE OLUR BIRAKMA ELLERİMİ". İştre ben bu şarkıyı yaşamaya başladım Pazar günüdem bu yana.. Olayı anlatayım ve lütfen bana bir çıkar yolu bulun.. [align=center]Dersanede etüt salonuna indiğim. Hocanın etütü vardı FATMA ile.. Neyse hoca ile konuştuk benim etütü başika güne aldık. Arada bir olay oldu ve gülmeye başladı. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu. O gzel gözleri gülerken kayboluyordu adeta ve beni etkilemişti. Sonra yan tarafa kimya etütüne geçtik. 45 dk sonra FATMA geldi eşyalarını bırakmaya dbenden sonra onun dersi varmış orada bi 10 dk konuştuk Oda Bneim gibi sayısal eksiği olan ve sivaslı olan birisi.. Neyse benim ütüt bitti o geçti. 45 dk dar ders işerdiler hocada fotokopi çekmek için ayrıldı oradan.. 10 dk kadar aha konuştuk.. Sonra iyi akşamalr deyip gitti. Bizim ders ise 10 dkdan başlayacaktı.. Hoca kantinden FATMA gitti.. Bende belki bir umut onun görürüm diye yukarı çıktım.. Dışarıya dersaneneni önüne geçtim baktım gitmemiş daha kantinden çıkıp geliyoo.. Dışarda gene karşılaştık ve 10 dk kadar da orada konuituk sonra gitti. Adını sorarmamıştım daha.. Bugünün gelmesini dersanenin açılmasını bekliyordum 4 gözle.. İlk defa dersaneye bu jadar şevkle gitmek istiyorum.. Onarlın sınıf DİL olduğu için 6. son katta. Bizde ilk kattayız.. Üzülüyordum keşke o katlara çıksak diyordum.. sabaha dersaneye bi gittim bizim sınıf yerinde yok kapı kilitli. Hocaya sordum 4. kattasınız dedi.. Sevindim.. Allah'ım seisimi duymuştu galiba dedim.. Ve tenefüs arasında aşağı doğru iniyordu.. Mrb. konuştuk.. ADını sordum ve öğrendim FATMA imiş... Dediğim gibi sayısalı eksik olduğu için aşağıdan etüt alıyor.. Bende bu sene sayısala ağırlık verdiğim için 6 gün sabah akşam aşağıdanyım.. İnş. daha çok görüşüp konuşacağız.. Ve inş. Erkek arkadşı yoktur.. Ve inş. onunla birlikte olurum.. Çünkü dedim yaa AŞKI unuttum derken o hatırlattı bana.. [/align] [i]Evet arkadşlar hikaye buu.. Sizce ne yapmam lazım.. Nasıl davranmam lazım.. Lütfen bir akıl.. Şimdiden tşk ederim hepinizee... [/i]