03-11-2007, 22:56
|
#1 (permalink)
|
| ѕυѕкυη ρяєηѕ(єѕ)
Üyelik tarihi: 11-13-2006 Bulunduğu yer: ERZURUM&İZMİR Atatürk Üniversitesi Cinsiyet: 
Konular: 650
Ruh Halim: Rep puanı:19825049 Toplam Online: 5 Gün 13 Saat 40 Dakika 43 Saniye | YOKSA? Düşünüyorum yine kendimi mi avutuyorum seviliyorum diye?Sevildiğimi mi zannediyorum yoksa?
Kalbim her çarpışında onun ismini sayıklamak istiyor ama o?O da istiyor mu her saniye beni düşünmeyi?Yoksa eski kalp kırıklıklarını gidermek için beni seçti de iyileşmeye mi çalışıyor?Ah bu şüpheler!!!Kemiriyor beynimi,yiyip bitiriyor benliğimi...Yok oluyorum bu düşüncelerin içinde.
Yoksa yine sadece kendi içimde mi yaşıyorum aşkı?Seviyorum ya onu herşey tozpembe mi gözlerimde?Ya sonra kararırsa dünyam?Karartırsa o dünyamı???Seni seviyorum diyor ama yazdığı her kelime bana mı?Bana mı koşuyor her düşünde?Yoksa?
Ben böyle yiyp bitirirken kendimi sevdam yok olacak diye korkuyorum.Seviyorum ama sevilmekde istiyorum.Sevgi,şefkat,bağlılık,sadakat istiyorum.Çok mu görüyor bunları bana?Seviyor mu beni?Ya da sevecek mi birgün?
Nasıl inanacağım beni sevdiğine?Haykırsa diyorum dünyaya sevgisini.Sahiplense beni herkesin gözü önünde.Çok görmese sevgisini haykırmayı...Ben hazırım diyorum,onun olduğumu bilsinler ama o?Ya istemezse?Nasıl inanacağım ben şimdi aşka,aşık olduğuma???
Eskileri söküp attım ben.O da atsın.Artık ben varım.Sevgiye boğmak istiyorum onu!Unutturmak istiyorum acılarını.Ama o istiyor mu gerçekten benim olmayı?İstiyor mu beni sevdiğini söylemeyi?Bunu yapmazsa inanmayacağım aşka...İnanmayacağım sevdamıza...HAYKIR HAYDİ DURMA!!! SIR 11/03/07
__________________ Halden hale girer başkalarında sevgi Neyse hep odur benim sevgim ve sevgilim.. {...Nur-u Afra...} Özledim gülüm.. |
| |