![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
| Bayanlara Özel Bayanlara ve Erkeklere dair özel konular,yorumlar.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Seni [Ç]oooooK SeviyoRumm ![]() Üyelik tarihi: 02-27-2007 Bulunduğu yer: ***aşqımın kaLbinden*** Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 10.390
Konular: 1761
Ruh Halim: Rep puanı:51313167 Toplam Online: 6 Gün 4 Saat 14 Dakika 10 Saniye | çil ve güneş lekeleri için özel formüller Ünlü Bitki Bilimi ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankayanın kendi kendinize kolayca uygulayabileceğiniz mucize formülleri ile doğal yöntemlerle güzelliğinize güzellik katın. Evde de rahatlıkla uygulayabileceğiniz formüller ile cildinizdeki leke ve izlerin renklerini kolayca açabilirsiniz. Çiller İçin Formül I Malzeme: Keten tohumu Uygulama: Keten tohumu kaynatılır, çıkan yumuşak su ile cilde masaj yapılarak çillere ve lekelere maske olarak uygulanır. Çiller İçin Formül II Malzeme: 1 çay kaşığı toz tarçın 1 yumurta akı Uygulama: Malzemeler karıştırılıp cilde sürülür. 20 dakika bekletilip ovarak çıkarılır. Hassas cilt için uygun değildir. Güneş Lekeleri İçin Formül Malzeme: Küçük bir kavunun yarısı(mevsimine göre şeftali) 1 adet elma 1 kahve fincanı kırmızı şarap 2 yemek kaşığı toz şeker Uygulama: Kavun içi ve elma bir kabın içerisine rendelenir. Daha sonra üzerine şeker ve şarap ilave edilip iyice karıştırılır. Bu karışım bir kavanoza alınıp, güneş gören bir yerde 10 gün bekletilir ve temiz bir bezle süzülür. Her gün temiz bir pamukla cilde uygulanır. Bir süre sonra lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz. Doğum Sonrası Lekeleri İçin Özel Formül Malzeme: 4 adet yumurta kabuğu Limon suyu(üzerini kapatacak kadar) Uygulama: Yumurta kabuğu 10 gün suda bekletilir ve sudan çıkardıktan sonra kurutulup, un haline getirilir. Limon suyu da ilave edilip boza kıvamına gelince lekelere maske olarak uygulanır.(Hassas ciltlerde kullanılmamalıdır)
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 05-04-2008 Bulunduğu yer: meçhul cinayetlerde Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.198
Konular: 143
Ruh Halim: Rep puanı:4529534 Toplam Online: 1 Gün 7 Saat 50 Dakika 14 Saniye | saol canım
__________________ Sen Yanımda Yokken elim Hep Kalbimde Olacak.. Ve Kalbim Her Zaman Senin Hasretini ATaCaK.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Her Şey Vatan İÇiN ![]() Üyelik tarihi: 11-09-2007 Bulunduğu yer: Uykusuz Olduğum Bi yerdeN Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 10.511
Konular: 921
Ruh Halim: Rep puanı:14428628 Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 19 Saat 47 Dakika 27 Saniye | saol canım da güneş lekesi için şarapı nerden bulucas kızz tşk. ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| !çillere ve lekelere karşı çözümler! | ecce1451 | Bayanlara Özel | 0 | 05-16-2008 17:21 |
| gÜnEş LeKeLerİ iHmAlE GeLmEz | welwe | Bayanlara Özel | 1 | 09-12-2007 10:47 |
| Admin ve Mod nasıl delirtilir?? kesin çözüm!! | excelci | Komik Yazılar | 22 | 08-18-2007 10:17 |
| Alkolün Yan Etkileri Ve Çözüm Yolları | FaTKaN | Komik Yazılar | 18 | 06-23-2007 17:29 |
| Alkolün yan etkileri ve çözüm yolları..! | *KaLpSiZ* | Komik Yazılar | 5 | 09-21-2006 20:58 |